Gokken op de Eredivisie; welke club pakt het kampioenschap en wie gaat degraderen?

Wedden op de grote voetbalcompetities is één van de meest populaire activiteiten van online gokkers. Ook dit seizoen kan jij weer meedoen, want het seizoen 2017/2018 in de Eredivisie is weer begonnen. In eigen huis wist landskampioen Feyenoord door penalty’s de Johan Cruijff schaal te winnen van bekerkampioen Vitesse. Gaat Feyenoord dit seizoen zijn titel met succes verdedigen, of krijgen we een nieuwe landskampioen? In het afgelopen seizoen maakten vooral Feyenoord en Ajax het elkaar nog lastig, weet PSV dit jaar aansluiting te vinden. Jij kunt gokken op alle Eredivisiewedstrijden, ook van je favoriete club.

Online bookmakers bieden zowel pre-match als live talloze weddenschappen aan voor jou als gokker. Zo kan je een reguliere weddenschap inzetten op de winnaar van een wedstrijd, maar ook op doelpuntenmakers of spelers die een kaart krijgen. Mensen met een lange adem kunnen zelfs al inzetten op de aankomend landskampioen van Nederland, hoewel het slot van de competitie pas begin mei op de planning staat. Wil jij je voetbalverstand testen ook nog eens een leuk geldbedrag winnen? Plaats dan een weddenschap op de Eredivisie bij één van de online bookmakers.

De geschiedenis van de Eredivisie

De Eredivisie is Nederlands’ hoogste voetbalcompetitie. Sinds 1898 strijden clubs al om het landskampioen in Nederland, maar pas in 1954 werd het officiële betaald voetbal ingevoerd. Ajax is recordkampioen in de Eredivisie met 33 kampioenschappen en daarnaast won de club 18 maal de KNVB Beker. PSV volgt met 23 kampioenschappen en 9 bekerwinsten. Feyenoord uit Rotterdam werd in het verleden 15 keer kampioen en het won 12 keer de beker. De Eredivisie kent verder 18 teams, welke ieder jaar weer strijden voor het kampioenschap, Europees voetbal, het behalen van de play-offs voor Europees voetbal en het voorkomen van degradatie uit de Eredivisie.

In het seizoen 2016/2017 degradeerde Go Ahead Eagles uit de Eredivisie en ook NEC kon degradatie door middel van de play-offs niet voorkomen. Daarentegen keerden NAC Breda en VVV Venlo naar de Eredivisie. De traditionele top 3 (Ajax, PSV en Feyenoord) zal dit jaar naar alle waarschijnlijkheid weer gaan strijden om het kampioenschap. Daarachter kunnen clubs als AZ, Vitesse, Utrecht, Groningen en Heerenveen nog zorgen voor verrassingen. Jij kan actief deelnemen aan het nieuwe seizoen middels diverse weddenschappen op de gespeelde wedstrijden.

Gokken op de Eredivisie populair

Geld verdienen op wedstrijden in de Eredivisie, het is zowel in Nederland als het buitenland populair. De Eredivisie staat, ondanks de steeds minder wordende Europese prestaties, nog altijd hoog aangeschreven in het buitenland. Clubs als Ajax, PSV en Feyenoord zijn tot in de wijde omtrek van Nederland bekend. Tevens bieden alle grote online bookmakers de wedstrijden in de Eredivisie aan. Zowel pre-match als live kan je inzetten op zeer uiteenlopende weddenschappen, waarbij de odds vaak scherper zijn door onberekenbare wedstrijden. Gokken op de Eredivisie maakt de competitie nog nét iets spannender dan normaal en jij kan met de juiste keuzes leuke bedragen winnen. Wees er daarom bij in het Eredivisieseizoen 2017/2018! Het belooft weer spannend te worden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.