Gokken op competities

Een jaar lang kan je als gokker volop inzetten op de grootste voetbalcompetities van Europa of daarbuiten. Voetbal is volkssport nummer één in veel landen en het gokken op voetbal komt dan ook al sinds jaar en dag voor. Online kan je terecht bij talloze bookmakers om in te zetten op de grootste wedstrijden, maar ook minder aansprekende wedstrijden kunnen aantrekkelijk zijn om op te gokken. Wat zijn de populairste voetbalcompetities waar je als gokker op in kunt zetten?

De top 4 grootste competities

Iedereen die het voetbal een beetje volgt, kent natuurlijk ‘de grote vier’. De Premier League in Engeland, LaLiga in Spanje, de Serie A in Italië én de Bundesliga in Duitsland behoren tot de grootste landencompetities van dit moment. In deze competities spelen louter de grootste namen en de beste spelers. Denk maar eens aan FC Barcelona, Real Madrid, Chelsea, Liverpool, Manchester United en City, Bayern München, Dortmund, Juventus, Napoli en ga zo maar door. Deze competities trekken jaarlijks miljoenen kijkers en natuurlijk horen daar ook aantrekkelijke weddenschappen bij. Omdat de grote competities veelvuldig worden uitgezonden op de televisie, kan jij als gokker de competities op de voet volgen.

De Franse competitie

De laatste jaren is het voetbal zich aan het ontwikkelen tot een ware miljoenenbranche. Iedere zomer worden spelers getransfereerd voor bedragen die zelfs oplopen tot meer dan 100 miljoen euro. Eén van de competities waar deze ontwikkeling het meeste ten uitvoering komt is de Franse Ligue 1. Met name Paris Saint-Germain heeft de laatste jaren enorm geinvesteerd en daarmee is het niveau van de Franse competitie flink gestegen. Ook clubs als Lyon, Monaco en Marseille doen het doorgaans uitstekend. De Franse competitie wordt daarmee steeds interessanter om op te gokken.

Nederland en België

Uiteraard zijn er dan nog onze eigen competities; de Nederlandse Eredivisie en Belgische Jupiler League. Hier gaat beduidend minder geld in om, maar de competities blijft niettemin erg interessant voor gokkers, mede omdat er een minder groot gat bestaat tussen de topclubs en subtop/middenmoot. Om die reden zijn de odds (=quoteringen) vaak hoger en dat resulteert in hogere winstkansen rondom voetbalweddenschappen. Grote clubs in beide competities zijn Club Brugge, Anderlecht, Gent, Feyenoord, Ajax en PSV.

De Europese competities

Buiten de standaard landencompetities zijn er ook nog de Continentale competities. Het miljoenenbal is natuurlijk de Champions League, waar alleen de grootste teams van Europa aan deelnemen. Het kleine broertje is de Europa League, vroeger ook wel de Uefa Cup genoemd. Ook deze competities worden vaak uitgezonden op televisie en de opties om op deze grote wedstrijden in te zetten zijn enorm. Ook live tijdens de wedstrijd kan je inzetten op tal van weddenschappen met een aantrekkelijke quotering. Uiteraard wordt eens in de twee jaar overigens ook een EK of WK voetbal gehouden voor landen.

Wedden met extra spanning

Wedden op voetbal in de grote competities zorgt voor extra spanning. Ieder jaar kan je bijna wekelijks genieten van clubvoetbal en tussendoor eveneens van Interlands. Zo hoef je wedden op voetbal nooit te missen en door in te zetten op alle wedstrijden creëer je extra spanning in elke competitie. Volg iedere competitie op de voet, zodat je weet waar de kansen liggen en waar je veel winst kunt behalen. Natuurlijk heb je een favoriete competitie; zorg dat je erbij bent als voor jou de prijzen worden verdeeld!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.