Gratis wedden op voetbal

Op het internet zijn tientallen bookmakers te vinden die het mogelijk maken om te gokken op voetbal. Iedere bookmaker wil natuurlijk hetzelfde; zoveel mogelijk mensen aan zich binden. Om dat bereiken doen bookmakers er op internet alles aan om in positieve zin op te vallen. Eén van de beste en meest effectieve manieren om op te vallen is door middel van bonussen, welke in diverse vormen worden aangeboden. De grote concurrentie op het internet zorgt ervoor dat bookmakers steeds spectaculairdere bonussen aanbieden en dat is voor jou als gokker vanzelfsprekend goed nieuws. Welke bonussen bestaan er en welke zorgen ervoor dat je (vrijwel) gratis kunt wedden op voetbal?

Bookmaker Max. bonus % Min. storting Voorwaarden voor uitbetaling Min. quotering Meer over bonus
€40 Free Bet €10 Alleen voor spelers vanaf 24 jaar. Alleen geldig voor nieuwe spelers bij eerste storting van min. €10 Lees meer >
€100 Welkomsbonus €5 Wedkredieten worden beschikbaar voor gebruik na afhandeling van de weddenschappen voor het bedrag van je in aanmerking komende storting. Min. Kansen en wedrestricties zijn van toepassing. Uitbetalingen zijn exclusief wedkredieteninzet. Tijdslimieten en algemene voorwaarden gelden. 1.20 Lees meer >
€50 Free Bet €50 Bij een storting van €50, vrijspelen binnen 30 dagen. Lees meer >
€50 Free Bet €50 * Lees meer >
300 coins Welkomstbonus Gratis Aanmelden alleen toegestaan vanaf 18 jaar en ouder. Lees meer >
€250 Welkomstbonus 100% match bonusgeld tot een maximum van €250. Min. 6 keer inzetten op 1.60 quotering. 1.60 Lees meer >
€250 Welkomstbonus Lees meer >
€50 Free Bet Lees meer >
 

De beste bonussen

In dit deel presenteren we u een heldere en gedetailleerde uitleg over wat de door een groot aantal sites voor sportweddenschappen aangeboden welkomstbonussen inhouden. U vindt er voor iedere site de bonussen voor sportweddenschappen en de daaraan verbonden voorwaarden. Aan de aanbiedingen zijn vaak bepaalde voorwaarden verbonden, u kunt niet direct de gratis bonus incasseren . Niet alleen de gratis bonus is interessant, maar ook de voor nieuwe spelers aantrekkelijke voorwaarden. Dit artikel is bedoeld voor beginnende spelers die duidelijker de verschillende aanbiedingen willen kunnen zien evenals voor wat meer gevorderde spelers die belangrijke informatie willen vinden over de gratis bonussen. We presenteren eerst de vier belangrijkste soorten welkomstbonussen die beschikbaar zijn bij de aanbieders en vervolgens leggen we verder uit wat deze bonus inhoudt.

De vier soorten bonussen die worden aangeboden door de sites voor online sportweddenschappen

  • Bonus op de eerste storting
  • Één keer gratis wedden
  • Heldere waarde
  • Bonus zonder inleg

Definitie van een welkomstbonus

Een welkomstbonus is een bedrag dat u wordt aangeboden door een online spellensite zodra u een spelersaccount opent, ofwel op het moment van uw eerste storting, ofwel na uw eerste keer voetbal wedden. Het bedrag dat op uw account wordt gestort is in feite ‘virtueel’ geld want de bonus is in de meeste gevallen verbonden aan voorwaarden. Dit geld wordt ‘echt’ omdat aan de voorwaarden is voldaan. De bookmakers bieden dit aan zodat u ze meer in detail kunt uitproberen en meer geld beschikbaar kunt hebben om mee te wedden. Als een bonus goed wordt gebruikt kan dat leiden tot significante winst voor u.

De welkomstbonus / stortingsbonus

De meest voorkomende bonus die bookmakers aanbieden is de welkomstbonus, ook wel de stortingsbonus, aan nieuwe spelers. Dit houdt in dat je bij het aanmaken van een nieuw account een extra bonus krijgt, mits je voldoet aan enkele voorwaarden. De welkomstbonus is een effectieve manier om nieuwe gokkers aan te trekken, omdat het op het oog een gratis bonus lijkt en extra geld is voor jou als gokker altijd meegenomen. De welkomstbonus kent echter wel degelijk enkele voorwaarden, welke ervoor zorgen dat je direct flink aan de slag kunt. Dit heeft onder andere te maken met de rondspeelvoorwaarden en periode hiervoor. Een voorbeeld is de volgende; bij bookmaker X krijg je een welkomstbonus / stortingsbonus van 100%, met een maximale waarde van 100 euro. Dit betekent dat, wanneer je bij je eerste storting na het openen van een account 100 euro stort, je 100 euro extra als bonus krijgt van bookmaker X. De minimale stortingsbonus is 20 euro, dus je moet minimaal 20 euro storten en in dat geval krijg je 100% van dat stortingsbedrag, namelijk 20 euro. De welkomstbonus dien je vervolgens 30 keer rond te spelen en hiervoor krijg je 30 dagen. Dat betekent dat je bij een maximale bonus van 100 euro liefst 3.000 euro in moet zetten in 30 dagen. Daarnaast kan er per welkomstbonus nog een verschil zitten in de voorwaarde dat je alleen het bonusbedrag hoeft rond te spelen, of zowel het bonusbedrag als stortingsbedrag.

No Deposit bonus

Een tweede bonus waarvoor nieuwe spelers ook in aanmerking komen is de No Deposit bonus. Deze bonus wordt door bookmakers iets minder vaak gebruikt dan de reguliere welkomst- of stortingsbonus, maar is bij gokkers wel erg populair. Het grote voordeel van deze bonus is dat je niet eerst geld hoeft te storten om te kunnen starten met gokken. Je krijgt de bonus daadwerkelijk ‘gratis’, maar ook bij deze bonus komen rondspeelvoorwaarden kijken, vooral met betrekking tot het rondspelen van de winst die je haalt uit deze No Deposit bonus. Verder is dit type bonus doorgaans een stuk lager, namelijk rond de 10 euro. Daarbij ben je in de meeste gevallen verplicht om de No Deposit Bonus in één keer in te zetten op een voetbalweddenschap met een minimale quotering, vaak rond de 1,70. De No Deposit bonus zorgt ervoor dat je echt zonder risico in kunt zetten.

Freebets

Eén van de meest gebruikte bonussen voor ‘loyale’ spelers is de freebet. Ben je al een tijdje actief bij één specifieke bookmaker, dan is de kans groot dat je al eens een freebet hebt ontvangen. Sommige bookmakers hebben wekelijkse loyaliteitsprogramma’s, welke het extra aantrekkelijk maken om in het weekend een minimaal bedrag in te zetten. Andere bookmakers kiezen ervoor om de freebet aan te bieden met voorwaarden. Zo krijg je bijvoorbeeld een freebet ter waarde van 10 euro, maar dan dien je wel eerst 10 euro in één keer in te hebben gezet op een weddenschap met een odd van tenminste 1,XX (1,80 als voorbeeld). Deze freebet is dus niet altijd volledig risicoloos, maar het zorgt er doorgaans wel voor dat je als gokker actief blijft en je mag het zien als een beloning voor je deelname bij de bookmaker. De freebet kan zowel voor pre-match als live gebruik worden ingezet door bookmakers.

De re-load bonussen

Tot slot zijn er nog de zogenaamde re-load bonussen. Dit type bonus geldt eigenlijk als vervolg op de welkomstbonus die bookmakers aanbieden. Heb je na je eerste storting een bonusbedrag gekregen, maar niet kunnen voldoen aan de bonusvoorwaarden en zelfs al je geld verloren? Dan maak je bij sommige bookmakers alsnog kans op een re-load bonus. Dit betekent dat je bij een nieuwe storting opnieuw een bonusbedrag krijgt. Hierbij gelden vaak nieuwe voorwaarden en een nieuw bonuspercentage. De re-load bonus is een trigger van bookmakers om teleurgestelde spelers niet te verliezen, maar opnieuw te verleiden met een nieuwe bonus. Vaak zie je dat deze bonus maar 50% is en tot een maximaal bedrag van 100 euro. Oftewel, als je die 100 euro daadwerkelijk wilt hebben, dan moet je tenminste 200 euro storten (50% is 100 euro). Een nadeel is dat je de tweede keer dus wel meer geld in moet zetten, maar aan de andere kant is het bonusbedrag wel weer prettig.

De voorwaarden van bonussen

Bonussen zijn een effectieve manier van bookmakers om nieuwe spelers aan te trekken. Ook voor jou als gokker kennen de diverse bonussen volop voordelen en slechts enkele keerzijden. Waar je rekening mee dient te houden, is dat bijna alle typen bonussen verbonden zijn aan voorwaarden en het dus niet altijd volledig ‘gratis’ geld is. Ook zijn de rondspeelvoorwaarden zo in elkaar gezet, dat je een maand lang flink moet inzetten op voetbal uit alle competities. Wat is er overigens leuker dan in te zetten met een fraai bonusbedrag en voetbal nóg actiever te volgen dan voorheen? Met de diverse bonussen kan je een aantrekkelijk geldbedrag winnen of overhouden én nog grotere bedragen winnen. Bij voetbal-wedden.nl vertellen we je graag wat de beste bonussen van dit moment zijn. Dit kan je zien op de pagina Gratis Wedden, waar een volledig overzicht staat van alle bonussen bij de meest betrouwbare bookmakers. Ook kan je hier in één oogopslag zien welke voorwaarden er aan deze bonussen verbonden zijn wanneer je hiervan gebruikt wilt maken. De data zijn altijd up-to-date, zodat je direct kan beginnen!
toggle off
Gokreclame uitschakelen.