Gokken op Ajax; verdien veel geld met een inzet op de Amsterdammers

Ook in het komende seizoen gaat Ajax weer meedoen om de prijzen in diverse competities. Wil je geld winnen door te gokken, dan kan je overwegen om uit de club uit Amsterdam in te zetten. Ajax is één van de drie grote clubs uit Nederland en is tevens recordkampioen, want de club was al 33 keer eerder de koploper aan het einde van het Eredivisieseizoen. Wil je daarom geld winnen en meer weten over de mogelijkheden? Dan kunnen wij je meer vertellen over al ‘ins en outs’ van Ajax.

Ajax en prijzen

Vorig seizoen werd Ajax zowel in de Europese competitie, als ook in eigen land de uiteindelijke nummer 2. Het seizoen 2016/2017 werd een succesvol seizoen voor de Amsterdammers, maar toch kon dit niet worden beklonken met een tastbare prijs. Ook in de beker van Nederland, de KNVB Beker, ging het al vroeg mis. In Nederland maakte Ajax het Feyenoord nog behoorlijk lastig, maar uiteindelijk gingen de Rotterdammers er met de competitiewinst vandoor. Hoewel Ajax hoge ogen gooide in de Europa League en hier in het hele land veel lof mee verzamelde, werd in de finale met 2-0 verloren van de Engelse grootmacht Manchester United. Dit seizoen is Ajax daarom uit op eerherstel en dat doen ze met de kersverse nieuwe trainer Marcel Keizer. Keizer volgt hiermee Peter Bosz op, die een sportieve en financiële stap vooruit heeft gemaakt naar Borussia Dortmund.

Gokken op Ajax kan op drie manieren

Ajax is in het seizoen 2017/2018 actief in drie verschillende competities. Momenteel zijn ‘De Godenzonen’ nog volop in de race om zich te kwalificeren voor de grootste competitie van Europa, de Champions League. Tevens gaat Ajax in Nederland weer strijden om het landkampioenschap en gaan ze ook een gooi doen naar het winnen van de KNVB Beker. Wil je gokken op Ajax, dan moet je rekening houden met een doorgaans lagere quotering in de Nederlandse competities. De reden hiervoor is dat Ajax in het grootste gedeelte van haar wedstrijden de favoriet is, waardoor bookmakers vaak een quotering hanteren die tussen de 1,20 en 2,00 ligt. Een lange termijn inzet op Ajax is mogelijk ‘winnaar van de Eredivisie’, maar dit is voor gokkers met een lange adem. In Europese competities ligt de quotering voor Ajax waarschijnlijk hoger, aangezien het hier niet altijd de uitgesproken favoriet is.

Informatie over de club en het team Ajax

Ajax is de meest succesvolle club in de historie van het Nederlands voetbal. Niet alleen pakten de Amsterdammers 33 keer de landstitel, ook Europees werd vier keer de Europa Cup 1 gewonnen en drie keer de Supercup. Daarnaast won Ajax eerder de Uefa Cup en pakte tweemaal de Internationale Wereldbeker. In eigen land won Ajax 18 keer de KNVB Beker en mocht het 8 keer de Johan Cruijff Schaal in ontvangst nemen.

In vergelijking met het vorige seizoen hebben zich tot dusver enkele mutaties voorgedaan. Zo vertrok één van de sterkhouders en aanvoerder Davy Klaassen naar Everton. Daarnaast maakte rechtsback Kenny Tete een transfer naar Olympique Lyon en verkaste Jaïro Riedewald naar Crystal Palace. Eén van de vroegere publiekslievelingen terug naar Ajax, want Klaas-Jan Huntelaar is overgekomen van Schalke 04.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.