Gokken op Feyenoord; grote kans op het winnen van geld

De kersverse landskampioen van Nederland in het seizoen 2016/2017, Feyenoord uit Rotterdam, maakt zich op voor het seizoen 2017/2018. Wordt het dit seizoen weer net zo’n mooi seizoen als vorig jaar voor de club uit de havenstad? We gaan het zien. Feyenoord komt komend seizoen uit in drie verschillende competities en jij wilt als gokker natuurlijk weten wat de mogelijkheden zijn en hoeveel kans je maakt om leuke geldprijzen te winnen. Wij zetten daarom kort de belangrijkste gegevens van Feyenoord voor je op een rij.

Feyenoord en prijzen

Vorig seizoen mocht Feyenoord zich dus voor het eerst sinds het seizoen 1998/1999 weer de beste van Nederland noemen. Met een hecht collectief en aan de hand van sterkhouders als Kuyt, El Ahmadi en Jørgensen werden belangrijke wedstrijden over de streep getrokken. Op de laatste wedstrijddag werd zodoende het kampioenschap binnengehaald tegen Heracles Almelo. Ook dit seizoen wil Feyenoord weer meedoen om het kampioenschap en jij kan daar als gokker weer veel geld mee verdienen. Naast de Eredivisie is Feyenoord ook actief in Europa, zo mag het als landskampioen meedoen aan het miljoenenbal de Champions League. Tevens zal in eigen land weer worden gestreden om de KNVB Beker, welke jaarlijks een finale kent in het eigen stadion van Feyenoord, de Rotterdamse Kuip.

Gokken op Feyenoord dus op drie manieren mogelijk

Feyenoord hunkert ook in het nieuwe seizoen weer naar prijzen en dat kan de club op drie manieren bewerkstelligen. In de eigen Eredivisie en KNVB Beker zal Feyenoord in veel wedstrijden weer de favoriet zijn, waardoor de quoteringen die worden gegeven aan Feyenoord vaak onder de 2,00 liggen. In Europa zal Feyenoord echter grotendeels de underdog zijn, waardoor de quoteringen vaker boven dan onder de 2,00 zullen liggen. Je kunt daarnaast als gokker ook altijd geld inzetten op de doelpuntenmakers, kaartenpakkers of geld wedden op de juiste uitslag. Aan jou de keus!

Informatie over de club en het team Feyenoord

Feyenoord is traditioneel onderdeel van ‘de grote drie’ in de Eredivisie. De Rotterdammers werden 15 keer eerder landskampioen en wonnen 12 keer de KNVB Beker. De Johan Cruijff schaal werd evenwel maar twee keer in de wacht gesleept. Feyenoord is binnen Nederland de laatste club met tastbaar Europees succes, in 2002 won de club in de eigen Kuip de Uefa Cup door Borussia Dortmund te verslaan. Tot slot won Feyenoord eenmaal de Europa Cup 1 en won het ook één keer de Internationale Wereldbeker.

Het team van Feyenoord heeft sinds het binnenslepen van het kampioenschap al aardig wat veranderingen ondergaan. Zo vertrok buitenspeler Eljero Elia naar het Turkse Istanbul Başakşehir en besloot aanvoerder Dirk Kuijt een punt te zetten achter zijn loopbaan. Linksachter Kongolo maakte een miljoenentransfer naar het succesvolle Monaco. Daarvoor in de plaats werden grote beloftes als St Juste, Haps en Amrabat teruggehaald. Voorin werd oude bekende Boetius aangetrokken en maakte de vorig jaar op huur spelende Berghuis een definitieve overstap naar Feyenoord. Feyenoord gaat dus weer meedoen om de prijzen en jij kan daar als gokker veel geld mee verdienen!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.