Gokken op PSV; Eindhovenaren op zoek naar eerherstel

PSV is al vroeg begonnen aan het seizoen 2017/2018. De club uit het Brabantse Eindhoven is op zoek naar eerherstel, nadat het in het vorige seizoen 2016/2017 een matige indruk en dito resultaten achterliet. PSV behoort echter nog altijd tot ‘de grote drie’ uit de Nederlandse Eredivisie en de club gaat daarom ook in de komende jaargang weer meedoen om het landskampioenschap. Jij kan daar als gokker weer veel geld mee verdienen. Wij zorgen ervoor dat je alle belangrijke gegevens van PSV kent voordat het nieuwe seizoen op in het weekend van 11, 12 en 13 augustus van start gaat. PSV start het seizoen overigens lastig met een thuiswedstrijd op 12 augustus tegen AZ.

PSV en gewonnen prijzen

Vorig seizoen eindigde PSV teleurstellend op een derde plek, op behoorlijke afstand ook nog eens van directe concurrenten Feyenoord en Ajax. Hierdoor plaatste PSV zich voor de laatste voorronde in de Europa League, waar het momenteel in mag aantreden tegen het Kroatische Osijek. Dit seizoen zijn de Eindhovenaren vastbesloten om het Feyenoord en Ajax weer lastig te gaan maken. Aan de hand van trainer Philip Cocu zal de ploeg moeten laten zien de nodige stappen te hebben gemaakt. PSV is komend seizoen actief in tenminste de eigen Eredivisie en KNVB Beker, de Europa League plaatsing ligt nog open. Jij kan als gokker mooie geldbedragen binnenslepen door te wedden de Eindhovense ploeg.

Gokken op PSV is vaak een zekerheidje

Hoewel het in het afgelopen seizoen allemaal niet vanzelf ging, is geld wedden op PSV in de meeste gevallen een zekerheid op winst. Bij de bookmakers zal PSV dan ook vaak als favoriet worden gerekend, waardoor de quoteringen uit zullen vallen tussen de 1,20 en 1,60 in de meeste thuiswedstrijden, waarbij in uitwedstrijden de quoteringen nog kunnen oplopen tot circa 1,90 of 2,00. In de absolute topwedstrijden, dus tegen Ajax of Feyenoord, zal de quotering voor PSV bij bookmakers vaak hoger liggen. Ook in de KNVB Beker is PSV vaak favoriet, maar je kunt vaak op talrijke weddenschappen inzetten, waaronder bijvoorbeeld de doelpuntenmaker(s), kaartenpakker(s) of juiste uitslag per wedstrijd.

Informatie over de club en het team PSV

PSV hoort bij de grootste Nederlandse voetbalclubs en dat is terug te zien in de indrukwekkende prijzenkast van de Eindhovenaren. Al 23 keer mocht PSV zich landskampioen van Nederland noemen en 9 keer won het de beker. Liefst 11 keer won PSV de Nederlandse Supercup. Er was ook Europees succes, want in 1988 won PSV de Europa Cup 1. Eerder werd in 1978 de Europa Cup 3 in de wacht gesleept. Komend seizoen zal PSV op zoek gaan naar de uitbreiding van de prijzenkast, bijvoorbeeld door het 24e landskampioenschap binnen te slepen. Blijf als gokker op de hoogte!

Het team van PSV kent een andere samenstelling dan het vorige seizoen. De Zuid-Amerikaanse sterkhouders Moreno en Guardado zijn bij PSV vertrokken, daartegenover staat het aantrekken van de Mexicaan Hirving Lozano en Derrick Luckassen. Net als in de afgelopen twee seizoenen is middenvelder Marco van Ginkel gehuurd van het Engelse Chelsea. Met de nieuwe selectie zal PSV gericht zijn op eerherstel.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.