Bet777 biedt een hoge welkomstbonus en nog veel meer promotie

De Belgische bookmaker Bet777 is nog niet zolang op de markt, maar heeft in de Benelux al aardig wat marktaandeel te pakken. Dit kon wel eens te danken zijn aan de overtuigende welkomstbonus die Bet777 aanbiedt aan nieuwe spelers. De website is ook nog eens in de Nederlandse taal toegankelijk en dat is voor jou als speler wel zo prettig. De missie die Bet777 wil hanteren is de volgende: ‘’Spelers voortdurend vermaken aan de hand van spannende en competitieve promoties’’. Dat willen ze voornamelijk doen door zich te richten op de Sportsbook en weddenschappen op sportwedstrijden. Welke bonus krijgt een nieuwe speler op Bet777 en welke promoties bestaan er voor loyale spelers?

Een uitstekende welkomstbonus voor nieuwe spelers

Bet777 heeft duidelijk ingezet op het aantrekken van nieuwe spelers. Registreer je jezelf op Bet777, dan krijg je een welkomstbonus tot liefst 150 euro. Hierbij is sprake van het cashback systeem. Dit houdt in dat wanneer je de registratie hebt voldaan, je een bedrag op je account zet. De eerste inzet is dan direct de belangrijkste inzet, ofwel de inzet die je terug kan krijgen mocht het mis gaan. Neem daarom gerust wat risico, want je krijgt een inzet tot 150 euro altijd volledig terugbetaald. Zo win je óf veel geld, óf je krijgt je inzet terug.

Hoe kan je op Bet777 een bonus activeren?

De bonusstructuur op Bet777 is niet lastig, maar je moet wel even weten waar je terecht kunt. Voor bestaande of loyale spelers worden ook altijd promoties georganiseerd, met bijvoorbeeld een free bet, eventueel vrijgespeeld na een bepaalde inzet. Krijg je een promotionele actie toegewezen en maak dus kans op een bonus, dan kan je de bonus gemakkelijk activeren. Dit doe je binnen je account door naar ‘bonus activeren’ te navigeren en vervolgens te klikken op ‘activeren’. Je volgende inzet zal diegene zijn van de bonus.

Speciale evenementen leveren bonussen op

Bij Bet777 wordt doorgaans een bonus gekoppeld aan belangrijke evenementen. Dit kan zijn in het voetbal, bijvoorbeeld bij het EK voetbal voor vrouwen of de Champions League. Ook kunnen de promoties in andere sporten en bijbehorende toernooien worden geactiveerd. Hou dus goed in de gaten waar van tijd tot tijd een interessante bonus kan worden verdiend. Een ander speciaal evenement is bij Bet777 de transferwindow. Om een 10 euro free bet te krijgen, kan je tweemaal 10 euro inzetten op een mogelijke transfer, gekoppeld aan een minimale quotering (odd) van 1,50.

Tal van andere promoties

Voor doorlopende promoties ben je bij Bet777 aan het juiste adres. Deze relatief jonge online bookmaker is bezig aan een flinke opmars en is actief bezig om zowel nieuwe als bestaande spelers te belonen. Zo kan je bij Bet777 niet alleen free bets krijgen op sport, maar bijvoorbeeld ook op alle slots in het casino gratis spins verdienen. Ook op de smartphone kan je een 10 euro free bet verdienen, simpelweg door hier voor het eerst een gokje te wagen. Bij Bet777 mag je overigens maximaal 3 promotions tegelijk hebben lopen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.