Betfirst: Hoge welkomstbonus én een Belgische gok licentie

Betfirst is dé website als je op zoek bent naar interessante en aantrekkelijke promoties en een scherpe bonusstructuur. Zowel nieuwe spelers als loyale spelers krijgen van de bookmaker een groot aanbod aan bonussen. Hoewel dit niet bij alle online bookmakers meer het geval is, kan je bij Betfirst ‘gewoon’ nog steeds betalen met iDeal. Betfirst is ook in het bezit van een Belgische licentie en dat betekent dat de website ook in de Nederlandse taal toegankelijk is voor spelers uit de BeNeLux. Benieuwd naar de bonussen en andere promotionele acties die Betfirst aanbiedt? Wij weten er alles van!

‘First is fun, first is cash’

Bij Betfirst krijg je een speciale welkomstbonus. Je eerste weddenschap is Betfirst is namelijk volledig risicovrij. Registreer je op Betfirst en zorg voor een goede eerste storting. Je krijgt niet, zoals bij veel andere bookmakers, een directe 100% deposit bonus. Wat je wel krijgt is een volledige terugbetaling van je eerste weddenschap, mocht je deze fout hebben. De minimale odds die voor je eerste weddenschap moeten gelden zijn 1,2.

Echter is het door het risicovrije bedrag tot 100 euro veel leuker om een echt gokje te nemen, je krijgt het geld overigens toch terug wanneer het mis gaat. Je geld kan je tot 7 dagen na de verloren weddenschap terugvragen door een mail te sturen naar Betfirst onder de naam ‘Lucky weddenschap’. Wij hebben het geprobeerd en je krijgt daadwerkelijk je bedrag tot 100 euro terug op je account.

Profiteer van een speciale aanbieding

Betfirst kan nog veel meer voor je betekenen, ook als je al langere tijd actief bent op Betfirst. Zo is de speciale 20 euro free bet actie. Maak binnen je account kenbaar dat je deelneemt aan de actie en bet in speciale weken geld op een wedstrijdevenement met een minimale quotering van 1,50. In ruil voor de inzet in deze speciale weken krijg je tot vier gratis bets ter waarde van 5 euro. Zo ziet de actie er in de praktijk uit:

 • Wed: €10 tot €19,99

  à

  1 gratis bet ter waarde van €5

 • Wed: €20 tot €29,99

  à

  2 gratis bets ter waarde van €5

 • Wed €30 tot €39,99

  à

  3 gratis bets ter waarde van €5

 • Wed €40 of meer

  à

  4 gratis bets ter waarde van €5

Gok op de transferwindow

Het is altijd een spannende periode voor clubs en supporters; de transferperiode. Veel spelers vertrekken naar een andere club of komen juist bij jouw club spelen. Bij Betfirst kan je gokken op de gekke transferwereld. Wil je meedelen in de transfergekte en er zelf ook nog een leuk bedrag aan over houden? Doe dan binnen je account mee en zet eenmalig een bedrag van tenminste 10 euro in op een speler die voor 31 augustus vertrekt. De minimale quotering voor de speler om te vertrekken dient in ieder geval 1,40 te zijn. Wat de uitslag van jouw weddenschap ook is, bij Betfirst krijg je sowieso één free bet ter waarde van €5.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.