Betway Sports; wereldwijde dekking en een variabele 100% welkomstbonus

Betway Sports is één van de grootste bookmakers op internet, met een enorme dekking die zelfs in Afrikaanse landen zorgt voor veel actieve spelers. Betway Sports hanteert, net als andere bookmakers, een 100% welkomstbonus, maar de hoogte hiervan is afhankelijk van het land waar je woont. Gek genoeg is er voor de Nederlandse en Belgische markt geen welkomstbonus mogelijk, waar andere Europese landen dit wel krijgen. Over de welkomstbonus en andere promoties op Betway Sports zullen we je meer vertellen.

Een verrassende welkomstbonus; niet voor Nederlandse markt

De welkomstbonus die Betway Sports gebruikt is net even wat anders dan normaal. Zo is de hoogte van die mogelijke welkomstbonus afhankelijk gemaakt van het land waarin je woont. Er zijn hierbij drie welkomstbonussen mogelijk, bij een minimale deposit van 10 euro:

  • Welkomstbonus 1: Canada, Ierland en de UK, maximaal 30 euro welkomstbonus
  • Welkomstbonus 2: Finland, Noorwegen en Zweden, maximaal 100 euro / pond welkomstbonus
  • Welkomstbonus 3: Oostenrijk, Duitsland, Liechtenstein, Luxemburg en Zwitserland; welkomstbonus tot maximaal 150 euro

De welkomstbonus is daarbij een 100% deposit bonus. Dus woon je in Duitsland en is je eerste storting 150 euro, dan krijg je van Betway Sports ook nog eens 150 euro extra. Daarnaast is het natuurlijk handig om te weten hoe vaak je de diverse bonussen rond moet spelen. Dit is als volgt geregeld voor de Sportsbook:

  • Zes keer rondspelen bij odds van minimaal 1,75 of hoger
  • Achtenveertig (48) keer rondspelen als de odds tussen de 1,3 en 1,74 liggen
  • Ook 48 keer rondspelen wanneer je de bonus gebruikt in het (live) casino

Andere promoties op Betway Sports

Het aantal promoties op Betway Sports is in orde. Zo krijg je wekelijks een 10 euro free bet wanneer je tenminste 25 euro hebt ingezet op trebles, een combinatie van tenminste drie wedstrijden in het Sportsbook. Mocht je voldoen aan de voorwaarden, dan krijg je de free bet in twee 5 euro free bets uitgekeerd; één op zondag en één op maandag. Bij de free bets heb je verder geen voorwaarden met betrekking tot de hoogte van odds. Dat maakt van de ‘Betway free bet club’ een aantrekkelijke promotie voor actieve spelers.

Rugby liefhebber? Opgelet!

Voor supporters van rugby is bij Betway Sports ook een speciale promotie mogelijk. Zo kan je op rugby wedstrijden je winst verdubbelen! Heb je een favoriet team? Neem dan eens een gokje. Wanneer je team bij rust achterstaat en je zet een weddenschap in dat ze toch nog gaan winnen, dan krijg je bij een juiste voorspelling de verdubbeling van je inzet terug, in totaal tot 50 euro. Start dus met gokken op de rugby competitie.

Oordeel over promoties Betway Sports

Betway Sports heeft in Nederland geen welkomstbonus voor nieuwe spelers en dat is toch wel een nadeel. De voorwaarden die vallen binnen de welkomstbonus zijn vrij gunstig, dus het zou vast en zeker een hoop nieuwe spelers uit Nederland kunnen opleveren. Andere promoties op Betway Sports zijn ook aantrekkelijk, zonder alle kleine lettertjes en regels. Al met al is Betway Sports dus een prima bookmaker, met aantrekkelijke promoties.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.