Tipbet: Een minder bekende speler met een hoge welkomstbonus

Tipbet is een Duitse bookmaker die zich hoofdmatig richt op weddenschappen omtrent het voetbal en Sportsbook. Hoewel de bookmaker nog maar net komt kijken (2015), heeft het inmiddels toch al een sterke reputatie opgebouwd. De toegankelijkheid is met slechts 5 verschillende talen wellicht beperkt, maar de navigatie en uitstraling van de website zijn zeer herkenbaar. Voor liefhebbers van voetbal die ook wel eens een gokje wagen is Tipbet een uitstekende bookmaker en een prettige website.

Van start gaat met Tipbet

Bij Tipbet is een 200% welkomstbonus beschikbaar, welke je echter wel meerdere keren moet rondspelen. Laat je dus niet enkel overhalen door de hoge welkomstbonus, maar kijk goed naar welke voorwaarden er van tijd tot tijd worden gesteld. Zoals eerder genoemd is Tipbet vooral gericht op voetbalwedstrijden en dit heeft invloed op het algehele aanbod van sport op de website. Het aanbod van (live) casino, poker en eSports is daarentegen weer behoorlijk. Jurisdictie hierin is overigens te vinden op Curaçao en niet op het gebruikelijke Malta of Cyprus.

Website en gebruiksvriendelijkheid

Als je gaat gokken op Tipbet, dan weet je doorgaans waarvoor je komt. De weddenschappen staan helaas een beetje verwarrend en rommelig door elkaar, hetgeen ten koste gaat van het overzicht en de navigatie op de website. Het verschil tussen landen is wel goed zichtbaar en de wedstrijden die daarbinnen worden gespeeld ook, maar de mogelijkheden om te wedden zijn soms onduidelijk. Behalve voetbal worden er daarnaast wel andere sporten aangeboden, maar het aantal weddenschappen blijft ver achter bij het aanbod van andere bookmakers. Bij basketbal staan bijvoorbeeld maar vier algemene opties uit landencompetities. Ook binnen de andere sporten is het aanbod van weddenschappen beperkt. De odds zijn overigens wel vrij hoog te noemen en dat is een voordeel.

Dé kenner in voetbalweddenschappen

Meng je een voetbalgezind gezelschap, want Tipbet is dé website om te gokken op voetbal. Het aanbod van weddenschappen op voetbalwedstrijden is in vergelijking met andere bookmakers zeer ruim. Zo kan je inzetten op onder meer de volgende weddenschappen:

  • Double chance
  • Home team te score +1,5 goal
  • Total goals odd/even
  • Eindresultaat

Zoals gezegd zijn de odds die worden meegenomen bij deze weddenschappen erg interessant. Kies je voor de echt kleinere competities, zoals bijvoorbeeld in Oost-Europa of buiten het Europese continent, dan zullen de mogelijkheden om te gokken iets kleiner zijn. De echte gokkers kunnen los met de Super Combi; gokken op tenminste vier verschillende wedstrijden. Heb je ze allemaal goed, dan win je relatief gezien meer dan op andere websites.

Voor- en nadelen van Tipbet

Tipbet is een betrouwbare website om te gokken op diverse sporten, waarbij voetbal de boventoon voert. De website is, ondanks dat deze soms onoverzichtelijk is, erg snel en de service in orde. Zo wordt je bij aankomst op de website van Tipbet direct op de hoogte gesteld van de mogelijkheid tot live chat. Ook kan je in de FAQ de meest gestelde vragen terugvinden. Winst kan daarbij altijd kosteloos worden uitbetaald en je hebt het uitgekeerde bedrag snel op je rekening staan.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.