Hoe Sure Bets werken

Sure Bets – zekere weddenschappen – zijn weddenschappen die je niet kunt verliezen. Ze zijn van oudsher bij bookmakers te vinden, maar daar moet je wel best voor doen. Je maakt gebruik van het verschil in de odds tussen verschillende gokaanbieders. Je zet meerdere keren in op een en dezelfde wedstrijd en als je het handig speelt ben je verzekerd van een kleine winst. Er zitten voordelen en nadelen aan deze vorm van wedden op voetbalwedstrijden. Na het lezen van dit artikel kun je zelf de afweging maken of zekere weddenschappen iets voor jou zijn.

Nog steeds mogelijk Sure Bets te vinden

Aan het begin van de jaren 2000, toen de eerste gokbedrijven met digitaliseren begonnen, was het veel makkelijker om zekere weddenschappen te spelen. Tegenwoordig kopiëren wedkantoren vaak de kansen van de Aziatische markt, wat betekent dat bijna alle gokbedrijven vergelijkbare kansen bieden. Het is echter nog steeds mogelijk om Sure Bets te vinden en er zijn plenty voorbeelden van spelers die er veel geld mee verdienen. Je zult er echter veel tijd aan moeten besteden en vooral heel voorzichtig moeten zijn om te slagen. Gelukkig is er veel software voorhanden, samen met vele websites die je kunnen helpen bij het vinden en spelen van bepaalde weddenschappen.

Het ontstaan van Sure Bets

Alle bookmakers verdienen hun geld door een marge te nemen op de geboden kansen. Als een online bookie bijvoorbeeld denkt dat het 50% is voor een bepaalde uitkomst, zijn de juiste odds 2.00. Maar om geld te verdienen, komen ze uit met een quotum van 1.90. Vervolgens probeert de bookmaker weddenschappen aan beide zijden van een wedstrijd in evenwicht te brengen door de odds aan te passen en zo geld te verdienen ongeacht de uitkomst. Zekere weddenschappen werken als je ten minste twee gokbedrijven kunt vinden die een afwijkende waardering hebben ten opzichte van de algemeen geldende, waardoor er marges ontstaan tussen beide aanbieders. In die gevallen kun je bij de ene op winst en bij de andere op verlies gokken waardoor je verzekerd bent van een risicoloze winst.

De risico’s van zekere weddenschappen

  • Zekere weddenschappen vereisen vaak hoge inzetten om geld te verdienen. Maar niet ieder gokbedrijf hanteert dezelfde limieten. Bij de een mag je maximaal meer inzetten dan bij de ander. Als je bij een wedstrijd 5000 euro inzet en plotseling blijkt dat je bij een andere aanbieder niet meer dan 2500 euro mag inzetten, kan het een zure i.p.v. een zekere weddenschap worden.
  • Sommige bookmakers hebben inzage in de weddenschappen van andere bookies. Als zij dubbele inzetten waarnemen kunnen ze besluiten je inzet ongeldig te verklaren. Gokbedrijven zijn geëigend dit te doen, dus je staat machteloos.
  • Een extra probleem voor degenen die op de weddenschappen willen wedden is de verplaatsing van kansen. De gamebedrijven kunnen hun kansen binnen een paar seconden aanpassen en een Sure Bet is zelden langer dan een minuut beschikbaar.

Is ‘spelen op zeker’ toegestaan?

In feite staan ​​de meeste gokbedrijven het wedden op zekere weddenschappen niet toe. Uiteraard kan het moeilijk voor hen zijn om erachter te komen of je hebt ingezet op hetzelfde event bij een andere aanbieder met een duidelijk doel. Het lijkt er echter op dat dit niet helemaal onmogelijk is omdat veel online bookmakers door dezelfde eigenaar worden geleid. Als ze erachter komen kunnen ze je uitschakelen en je winst inhouden. Een tip is dat voordat je de Sure Bet probeert te plaatsen, je naar de algemene voorwaarden van het gokbedrijf gaat en leest of het inzetten bij verschillende aanbieders op een en dezelfde wedstrijd is toegestaan of niet.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.