Welke bookmaker past het beste bij jou?

Hoe kunnen we helpen?

Welke bookmaker past het beste bij jou?

You are here:
< Back

Welke bookmaker past het beste bij jou?

Geld inzetten op sport is de afgelopen jaren steeds populairder geworden. Geen wonder, want het aantal online bookmakers die sportweddenschappen aanbieden is enorm. Hoewel online kansspelen aanbieden nog niet volledig legaal is in Nederland, wordt het inmiddels gedoogd. Jij hebt daarom ruim voldoende mogelijkheden om geld in te zetten op de beste sportwedstrijden en dat tegen de beste quoteringen. Ben je nieuw op de markt? Dan ben je uiteraard benieuwd waar je het beste kunt beginnen.

Waar kan je op letten?

Als nieuwe speler krijg je bij vrijwel alle online bookmakers een welkomstbonus. Deze welkomstbonus kan variëren tussen de 30 en 200 euro op het sportsbook. Deze bonus is gebonden aan enkele voorwaarden en op basis daarvan worden de beste bookmakers voor jou gekozen. Naast de algemene welkomstbonus kan je ook letten op het aantal promoties. Jij komt voor de sport en dus kan je kijken naar promoties in het sportgedeelte. Waar kan je bijvoorbeeld dagelijks free bets verdienen als loyale speler of waar heb ik de meest gunstige methoden om mee te betalen, zoals iDeal of PayPal.

De beste quoteringen

Bookmakers kiezen hun eigen quoteringen per wedstrijd. Binnen een sportwedstrijd kan je inzetten op de uitslag, het aantal doelpunten, het aantal corners en ook live krijg je bij veel bookmakers nog tal van opties. Jij wilt natuurlijk de beste quoteringen, zodat je jouw winst kunt maximaliseren. Bookmakers als Interwetten, Bwin en SuperLenny bieden altijd uitstekende quoteringen en ook zijn alle opties voor live wedden op deze websites aanwezig.

Klantenservice goed?

Vroeg of laat gaat iedereen er eens tegenaan lopen; problemen of klachten op de website van de bookmaker. Deze wil je graag opgelost hebben en het liefst zo snel mogelijk. Bekijk daarom allereerst de reviews van andere spelers, want deze kunnen iets vertellen over de algehele betrouwbaarheid van de bookmaker. Wil je niet per se hoeven bellen naar een klantenservice, bekijk dan of er ook een live chat optie is en hoe snel deze reageert.

Aantal sporten

Veel mensen die online gokken, starten met gokken op voetbal. Voetbal is internationaal sport nummer 1 en bookmakers maken daar met een enorm aanbod handig gebruik van. Ben jij echter iemand die van alle markten thuis is, dan wil je wel graag bij een bookmaker zijn aangesloten die meer variatie biedt. Dat betekent ook de meeste weddenschappen op tennis, watersport of Amerikaanse sporten. De meeste online bookmakers hebben tegenwoordig ruim 30 sporten binnen hun pakket aan weddenschappen.

Wat zijn goede mogelijkheden

Er zijn dus talloze bookmakers te vinden op het internet, maar welke is de goede voor mij? In Nederland zijn veel gokkers actief via Bwin, Unibet, 888Sport of het Kroon Casino. Vanuit het buitenland zijn Interwetten, Bet777 of William Hill weer heel populair. Wat jouw voorkeur is dat bepaal je natuurlijk zelf. Bekijk dus de welkomstbonus, de voorwaarden van de bonus, het aantal promoties, de al dan niet functionerende klantenservice en ook reviews van anderen. Zo weet je zeker dat je een goede keuze maakt om ergens te beginnen met gokken.

Inhoudsopgave
toggle off
Gokreclame uitschakelen.