888 Sport; een nieuwe en betrouwbare online bookmaker met ruim aanbod

888 Sport bestaat sinds 2008 en heeft in de afgelopen jaren een flinke groei laten zien, mede door de invoering van interessante bonussen, waaronder de welkomstbonus. Hoewel Unibet en Bwin nog altijd de grootste bookmakers in Nederland zijn, is 888 Sport ook een competitieve speler geworden in de markt van online gokken. Zo is het aanbod van live weddenschappen een stuk breder dan voorheen, zijn de odds scherper gemaakt en is er een betrouwbare afhandeling van de support en transacties. De website is in diverse talen toegankelijk, maar nog niet in de Nederlandse taal. Echter is de indeling van de website dermate herkenbaar dat iedere online gokker er zijn weg weet te vinden.

Het indrukwekkende bonussysteem van 888 Sport

Eén van de voordelen van 888 Sport is het ruime aanbod van bonussen. Allereerst krijg je bij 888 Sport als nieuwe speler een welkomstbonus van 100%, welke in periodes kan oplopen tot 100 euro. De gebruikelijke welkomstbonus is overigens 30 euro free bets op de Sportsbook en 10 euro free bet in het casino. Maar ook als vaste speler wordt je door 888 Sport voldoende beloond. Loyale spelers krijgen bij diverse inzetten over het weekend, na het weekend uitbetaald tussen de 5 en 50 euro. Ook kan je dagelijks spelletjes spelen op de mobiele website, waarmee je gratis spins of free bets kunt winnen. De interessante bonusstructuur is één van de hoogtepunten van 888 Sport als bookmaker.

De uitstraling van de website

888 Sport heeft net als andere bookmakers een herkenbare website. Zo staan aan de linkerzijde alle actieve wedstrijden en sporten, maar ook je accountgegevens en historie. In het midden staan de lopende weddenschappen en belangrijkste wedstrijden, voornamelijk binnen het tennis en voetbal. Aan de rechterzijde zijn de trending wedstrijden zichtbaar, of de activiteiten met extra speciale aanbiedingen. Onderaan de pagina valt daarnaast op dat 888 Sport principal partner van Nottingham Forrest en Birmingham City is. 888 Sport heeft overigens ook een eigen app die snel werkt. Hiervoor hoef je alleen maar je e-mailadres in te vullen.

De support van 888 Sport

Als gokker ben je natuurlijk altijd op zoek naar de beste weddenschappen en interessante tips. 888 Sport helpt je als bookmaker graag en geeft je per sport de belangrijkste elementen om rekening mee te houden bij het gokken. 888 Sport schrijft daarom speciale blogs en je kan ook voortdurend in contact komen met het Twitter team van deze bookmaker. Support over diverse onderwerpen kan je vinden onder de ‘888 Online Help’. Hier worden de meest voorkomende vragen beantwoord en kan je eventueel mailen met het supportteam. Bellen of een live chat is niet altijd even goed mogelijk.

De voor- en nadelen van 888 Sport

  • Odds en weddenschappen zijn veel beter dan voorheen
  • Overzichtelijke website
  • Betrouwbare service en geldtransacties
  • Veelzijdig aanbod om te gokken

Een nadeel van 888 Sport kan zijn het ontbreken van een live chat. Daarnaast is de welkomstbonus niet altijd even hoog, zeker in vergelijking met andere bookmakers.

 

 

toggle off
Gokreclame uitschakelen.