Bet365 review

Vraag ergens ter wereld aan een groep voetbalwedders bij welke bookmaker ze spelen en de naam Bet365 valt gegarandeerd. Dit van oorsprong Engelse wedkantoor is in heel veel landen actief, van Australië tot Spanje en van Indonesië tot Canada. Sinds het najaar van 2021 is Bet365 ook in Nederland volledig legaal. Gelukkig maar, want bij deze internationale bookmaker profiteer je van een groot wedaanbod, livestreaming, 24/7 hulp van de klantenservice en veel extra functies. Natuurlijk pak je ook meteen die 100% stortingsbonus mee als je een account aanmaakt.

Bet365 is een stabiel platform dat tienduizenden bets tegelijk kan verwerken

Het sportsbook van Bet365 draait op zeer stabiele en betrouwbare software. De bookmaker kan moeiteloos tienduizenden weddenschappen tegelijk verwerken zonder dat het platform traag wordt. Dat is cruciaal, aangezien elke seconde soms telt in het voetbalwedden.

Over de snelheid en stabiliteit valt niet te twisten. Over het wat gedateerde design wel. Bet365 kiest voor een donker platform met groene, gele en witte accenten. Die kleuren worden slim ingezet om overzicht te houden op het platform. Zo is de belangrijkste informatie (zoals de odds) geel gekleurd zodat je oog er direct op valt. Dit slimme kleurgebruik wordt enigszins teniet gedaan doordat Bet365 zo veel mogelijk informatie op één pagina wil verwerken. De bookmaker gebruikt namelijk een erg klein lettertype waardoor je soms echt naar het scherm moet turen om alles tot je te nemen. Het is aan jou om te bepalen of je daarmee kunt werken of niet.

Er komt veel informatie op je af als je het Bet365 sportsbook opent

Als voetbalwedder heb je veel informatie nodig. Hoe meer je weet, hoe sneller en beter je kunt beslissen. Bet365 is qua informatie vrij compleet. Op de homepage zie je direct of er een livestream (play-icoontje) en/of live audio (luidspreker) beschikbaar is, hoeveel weddenschappen er bij de wedstrijd openstaan en hoe het zit met de odds van de 1x2 weddenschappen.

Raak je niet direct geïnspireerd door de wedstrijden op de homepage? Via de lijst met sporten aan de linkerkant van je scherm kom je snel bij het voetbal uit. Ben je net nieuw bij Bet365, dan moet je echt je weg vinden in het voetbaloverzicht. De bookmaker kiest namelijk niet voor een standaard alfabetische lijst, maar voor een indeling in categorieën. Aanbevolen wedstrijden, aankomende wedstrijden, toplijsten, populaire competities, Europese competities, UEFA competities en populaire wedmarkten… het is soms even zoeken. Gelukkig doet de zoekfunctie zijn werk wanneer je al precies weet op welke wedstrijd je wilt wedden.

Bet365 biedt wedden op voetbal uit de hele wereld

Bet365 is in het jaar 2000 opgericht in het Engelse Stoke-on-Trent. Nog steeds speelt Stoke-on-Trent een belangrijke rol voor de bookmaker. Het hoofdkwartier is er gevestigd en Bet365 is als sponsor nauw verbonden aan voetbalclub Stoke City FC.

In het sportsbook van Bet365 speelt het Engelse voetbal een grote rol. Zo kun je gaan wedden op de Premier League, de Championship of de National League. Maar met klanten van over de hele wereld kijkt Bet365 natuurlijk veel verder dan naar het eigen voetbal alleen. Alle grote Europese competities zijn aanwezig, net als bijvoorbeeld de Tweede Liga uit Oostenrijk of de Serie B van Italië. Uiteraard ontbreken ook onze eigen Eredivisie, Eerste Divisie en KNVB Beker niet. Kijk je graag buiten het Europese continent, stort je dan op de Copa Libertadores, de Amerikaanse MLS of de Japanse J-League.

Bet365 heeft buiten het voetbal nog een lange lijst met sporten klaarstaan. Deze lijst is inclusief minder standaard sporten als windhondenrennen en speedway, dus er valt genoeg te kiezen.

Streaming: Bet365 voorziet je van veel live voetbal

Er gaat niets boven live voetbal. Het maakt niet uit of je pre-match weddenschap hebt openstaan óf dat je zoekt naar het perfecte moment voor een live bet. Het is sowieso fijn om even alles om je heen te vergeten en je volledig te focussen op 90 minuten live voetbal. Met de vele livestreams van Bet365 gaat dat wel lukken!

Bet365 voorziet je van heel wat live competitievoetbal. Log bijvoorbeeld in voor een live voetbalwedstrijd uit de Duitse Bundesliga, de Belgische Pro League, de Franse Ligue 1, de Italiaanse Serie A of de Spaanse La Liga. Ook kleinere competities en lagere divisies zijn via livestreaming te volgen. Zo mis je geen minuut van de Noorse Eliteserien, de Vietnamese V-League of de 2e Bundesliga van Duitsland. Bet365 zorgt daarnaast voor een realtime tijdlijn zodat je gemakkelijk even terug kunt kijken als je er ergens halverwege de wedstrijd invalt.

Er zijn extra functies in overvloed bij Bet365

Als je Bet365 een beetje kent, dan kan het geen verrassing zijn dat deze bookmaker met livestreaming werkt. Bet365 staat namelijk bekend om de vele extra functies die aan het online sportsbook zijn toegevoegd. De bookmaker gaat hiermee verder dan een groot deel van zijn concurrenten.

Bookmaker Bet365 is continu bezig om de gokervaring te verbeteren. Dat gebeurt met livestreaming, maar ook met bijvoorbeeld de Bet Builder en de cash-out optie. Zie je niets onderscheidends in deze functies? Dat verandert wanneer je de live match alerts en de edit bet-functie spot. Er zijn namelijk maar weinig bookmakers die je zo goed op de hoogte houdt via notificaties of waarbij je een geplaatste weddenschap kunt wijzigen. Al die extra functies zorgen ervoor dat Bet365 een heel eigen identiteit creëert.

De odds bij Bet365 blijven zeker niet achter

Met al die extra functies heeft Bet365 een sterke troef in handen. Maar gelukkig hoef je dit niet te bekopen met lagere odds. Bookmaker Bet365 heeft odds die op hetzelfde niveau liggen als die van zijn grootste (inter)nationale concurrenten. Soms is er uitschieter naar boven en soms juist naar beneden. Vergelijken is dus altijd slim als je voor de hoogst mogelijke winst gaat!

Over winst gesproken… Bet365 heeft een handig foefje zodat je jezelf vroegtijdig kunt verzekeren van de winst. En nee, we hebben het dan niet over de cash-out optie waarmee je automatisch geld inlevert. Bet365 zorgt voor een vervroegde uitbetaling als ‘jouw club’ met 2 doelpunten voor staat. Een late gelijkmaker brengt je dus meer in de problemen. Ga je niet zozeer voor zekerheid, maar wel voor een hoge winst? Met de voetbalaccumulators voeg je tussen de 5% en 70% extra winst toe aan je wedbriefje, afhankelijk van hoeveel risico je neemt.

Bet365 verwelkomt je met een 100% stortingsbonus (met gunstige voorwaarden)

Een eerste storting (met een minimum van 5 euro) kan je zomaar een mooi extraatje opleveren. Bet365 verwelkomt nieuwe spelers namelijk met een 100% stortingsbonus (met een maximum waarde van 100 euro).

Zodra je een eerste storting hebt gedaan, is het zaak om die welkomstbonus zo snel mogelijk te claimen. Pas dan kan het vrijspelen beginnen. Bet365 stelt absoluut geen hoge eisen aan de welkomstbonus. Je hoeft het gestorte bedrag maar één keer in te zetten om die 100% bonus te pakken. Hiervoor heb je 30 dagen de tijd. Die schappelijke bonusvoorwaarden zorgen ervoor dat eigenlijk iedere voetbalwedder kan profiteren van deze actie. Heb je die welkomstbonus eenmaal binnen, houd dan je mailbox en/of de Bet365 promotiepagina goed in de gaten. Deze bookmaker deelt regelmatig gratis weddenschappen uit.

De Nederlandse Bet365 klantenservice is 24/7 open

Op het moment dat Bet365 officieel de Nederlandse gokmarkt betrad, kwam er ook een Nederlandstalige helpdesk. Die helpdesk wordt 24 uur per dag, 7 dagen in de week bemand. Je kunt contact opnemen via live chat, mail of telefoon. Voor algemene vragen is er ook FAQ-pagina waar je veel informatie terugvindt.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.