Het Nederlandse BetCity was een echte nieuwkomer toen het in het najaar van 2021 een licentie kreeg voor de online gokmarkt. Toch is BetCity allesbehalve onervaren als het om voetbal gaat. Het online sportsbook is mede-ontwikkeld door de mensen achter VoetbalPrimeur, een platform waarop al jaren het laatste voetbalnieuws te lezen is. In de eerste maanden na de livegang heeft BetCity zich al stevig in het Nederlandse goklandschap gevestigd. Vooral het Speel Slimmer-concept trekt de aandacht.

Je speelt slimmer als je bij BetCity wedt

Met slogans als ‘het gaat niet om 1’tjes en 2’tjes, maar om kennis en weetjes’ en ‘transfertje maken?’ trad BetCity in 2021 op een uitdagende manier de Nederlandse gokwereld binnen. Deze slogans waren allemaal verwijzingen naar TOTO, dat tot oktober 2021 het alleenrecht had op het aanbieden van sportweddenschappen. BetCity kreeg het bovendien voor elkaar om oud-Koning TOTO Andy van der Meijde te strikken voor een reclamecampagne. Brutaal? Zeker! Maar het bezorgde BetCity wel meteen een enorme naamsbekendheid.

Inmiddels heeft BetCity dit soort trucjes niet meer nodig om spelers te werven. De bookmaker heeft met zijn Speel Slimmer-concept namelijk een heel interessant uitgangspunt te pakken. BetCity voorziet zijn spelers van uitgebreide voorbeschouwingen, statistieken en andere handige data. Doordat je beter geïnformeerd bent, ben je ook beter in staat om die ene winnende voorspelling eruit te filteren. Dat klinkt iedere voetbalwedder natuurlijk als muziek in de oren.

Zelfs de goede odds van BetCity kunnen nóg scherper

Slimmer spelen zit hem niet alleen in het analyseren van statistieken, voorbeschouwingen en wedtips. Wie het wedden op voetbal écht slim wil aanpakken, houdt ook de odds goed in de gaten. BetCity helpt je graag om de best mogelijke odds op je wedbriefje te krijgen.

Met zijn scherpe odds is BetCity sowieso een serieuze concurrent voor de andere bookmakers die actief zijn op de Nederlandse gokmarkt. Toch doe je er goed aan om bij elke weddenschap te gaan vergelijken. Bij de ene wedoptie is BetCity financieel gezien de slimste keuze, bij de andere wedoptie zit een concurrent misschien net iets hoger. Gelukkig ben je bij BetCity niet alleen afhankelijk van de reguliere odds. In de categorie ‘Speel Slimmer Bets’ verzamelt de bookmaker alle (voetbal)weddenschappen met verhoogde odds. Maak hier slim gebruik van! Ook de Combo Boosts (die je tot 50% extra winst kunnen opleveren) hebben inmiddels een vaste plek gekregen in het sportsbook van BetCity.

Wedden op voetbalmatches van over de hele wereld

Het platform van BetCity draait op de software van de gerenommeerde Kambi Group. Maar dit internationale bedrijf levert meer dan de technologie alleen. Zo zijn de lijsten met sporten, competities en weddenschappen ook afkomstig van de Kambi Group. Vandaar dat je bij BetCity een paar sporten tegenkomt die helemaal niet verwacht, waaronder Jai Alai en netbal. Al heb je niet voor niets te maken met een bookmaker die voortkomt uit het online platform VoetbalPrimeur.

Het voetbalaanbod van BetCity beslaat competities en toernooien van over de hele wereld. De Engelse Premier League, de Spaanse La Liga, de Braziliaanse Série A, de Amerikaanse MLS, de Europese Champions League, het EK of WK voetbal… het is allemaal aanwezig. Daarnaast is er volop ruimte voor Nederlands voetbal. BetCity is de officiële betting partner van Fortuna Sittard, Vitesse en FC Volendam, maar natuurlijk hebben alle wedstrijden uit de Eredivisie, Eerste Divisie en KNVB Beker een prominente plek in het sportsbook.

De lijst met wedopties is lang

Bij elke voetbalmatch staat er een lange lijst met weddenschappen op je te wachten. Stort je bijvoorbeeld op Asian Handicaps, over/under weddenschappen, correcte scores, halftime/fulltime weddenschappen, winstmarges of wel/geen penalty. Ga je graag voor een live weddenschap? Voorspel de periode waarin de volgende goal valt of zet de naam van de eerstvolgende doelpuntenmaker op je wedbriefje. Dankzij de vele live statistieken die bij de wedstrijden te zien zijn, weet je precies hoe het ervoor staat.

Je hoeft niet per se een keuze te maken tussen alle weddenschappen die bij een wedstrijd staan. BetCity werkt met zogenaamde Pre-Packs. Dit zijn door de bookmaker samengestelde combinaties van twee weddenschappen die bij één en dezelfde voetbalmatch horen. Maak je liever zelf je combinaties? De Bet Builder is dan precies wat jij nodig hebt.

BetCity valt op met live wedden inclusief livestream

Het Speel Slimmer-concept is natuurlijk niet compleet zonder uitgebreide statistieken. BetCity geeft je inzicht in het aantal gewonnen thuis- en uitwedstrijden, het gemiddelde aantal doelpunten, het gemiddelde aantal tegendoelpunten in de eerste/tweede helft, de marge bij winst en meer. Bij live wedstrijden komen daar nog de actuele statistieken bij.

Voor een live weddenschap ben je bij BetCity trouwens niet alleen afhankelijk van statistieken. De bookmaker heeft een livestream aan het sportsbook gekoppeld zodat je live naar de Serie A, La Liga, de Ligue 1 en de Süper Lig kunt kijken. Je hoeft alleen maar op zoek te gaan naar het play-icoontje en je weet zeker dat de voetbalmatch via de livestream te volgen is. Die livestream werkt zowel op je desktop/laptop als op je telefoon. Helaas heeft BetCity in het eerste half jaar na de lancering nog geen eigen app ontwikkeld. Maar als alles volgens planning verloopt, gaat die app er eind 2022 alsnog komen.

Wedden bij BetCity begint met een 20 of 50 euro free bet

Maak jij een transfertje naar BetCity, dan staat er meteen een mooie welkomstbonus op je te wachten. De bookmaker beloont nieuwe spelers met een free bet ter waarde van 20 of 50 euro. Bestaat je eerste storting uit een bedrag tussen de 20 euro en 49,99 euro? In dat geval is de kleinste free bet voor jou. Stort je direct 50 euro of meer, dan mag je de grootste free bet claimen.

Het grote voordeel van deze welkomstbonus is dat je hem niet vrij hoeft te spelen. Iedereen van 24 jaar kan dus profiteren van die 20 of 50 euro free bet. Ook na het incasseren van die welkomstbonus komen er regelmatig interessante acties vrij. Hou BetCity’s promotiepagina én je persoonlijke mailbox dus goed in de gaten wanneer je bij deze bookmaker speelt.

Heb je vragen over de welkomstbonus of loop je tijdens het wedden op voetbal tegen andere problemen aan? BetCity’s klantenservice is 24/7 te bereiken via mail, telefoon en live chat.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.