Guts: Een kwaliteits bookmaker met breed aanbod aan weddenschappen

Guts is een online bookmaker die iets meer neigt naar de Amerikaanse gokmarkt. Binnen de Sportsbook worden bijvoorbeeld ook veel Amerikaanse sporten en evenementen aangeboden binnen de selectie van weddenschappen. Hoewel meerdere bookmakers al gebruik maken van de live cash out bij voetbalwedstrijden, heeft Guts als één van de weinigen een echt interessant cash out-systeem. Hierbij kan je tijdens de wedstrijd uit laten betalen en toch een mooie winst pakken. Dit wordt door Guts aangegeven als één van hun promoties. Welke welkomstbonus je krijgt bij Guts en welke promoties er nog meer bestaan, dat lees je hier!

Uitstekende welkomstbonus

We kunnen gerust zeggen dat je bij Guts een prima welkomstbonus krijgt. Guts promoot zijn site met een 300 euro bonus voor nieuwe spelers en dat lijkt haast te mooi om waar te zijn. Je maakt echter wel kans op de 300 euro, hoewel je daarvoor wel meerdere stortingen moet doen. Bij je eerste storting krijg je een 100% deposit bonus tot 100 euro. Bij de tweede storting krijg je een 50% deposit bonus tot 50 euro, de derde storting is goed voor 25% deposit bonus tot 50 euro en te slot krijg je bij de vierde storting nog een 200% deposit bonus tot 100%. Bij elk van de vier stortingen krijg je ook nog eens 25 gratis spins.

De code die je moet gebruiken om de bonus te activeren is GUTSB1, GUTSB2, GUTSB3 en GUTSB4. De minimale deposit waarde moet tenminste 20 euro zijn. Je totale geld van elke storting moet zijn uitgespeeld, voordat je kans maakt op de tweede deposit bonus. In eerste instantie mag je dus uitgaan van 100% deposit bonus tot 100 euro. Wanneer je verliest krijg je wel weer een nieuwe deposit bonus, maar je gaat er natuurlijk niet vanuit dat je verliest!

Wat is er nog meer mogelijk bij Guts?

Guts gebruikt verschillende dagen om een interessante bonus aan te bieden. Zo is ‘Double Monday’ de dag dat je 40% casino bonus kunt krijgen tot 40 euro. Dat kan door de bonuscode ‘DOUBLE’ in te voeren bij een deposit. Je krijgt hierbij ook nog 15 gratis spins. De ‘Thursday Triple’ betekent dat je op dinsdag een deposit moet doen van 20 tot 49 euro, het totale bedrag moet inzetten en daarna elke dag 10 gratis spins krijgt, in totaal drie dagen. Doe je een storting van 50 euro, dan krijg je drie dagen lang 20 gratis spins. De gratis spins kunnen worden ingezet op vrijdag, zaterdag en zondag. De bonus is overigens alleen geldig als je niet nog een welkomstbonus hebt lopen.

Een lastige website qua bonusstructuur

Hoewel de omvang van de bonussen op Guts aanzienlijk is, zijn de voorwaarden vrij streng. Je hebt bijvoorbeeld een welkomstbonus tot 300 euro, maar deze is alleen volledig geldig in vier stappen. Je moet dus eerst geld verliezen, voordat je weer recht hebt op een nieuwe bonus. Ook de ‘Double Monday’ en ‘Thursday Triple’ zijn aantrekkelijk, maar je hebt nog altijd te maken met een flink risico om al je gestorte geld snel te verliezen. Lees dus alle voorwaarden goed door voordat je de promoties van Guts activeert.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.