Netbet geeft je een warm welkom met kans op hoge bonussen

Netbet is een echte Engelse bookmaker. De website van Netbet is dan ook alleen in de Engelse taal toegankelijk, maar dat is voor de meeste Nederlanders geen enkel probleem. Met een herkenbare vormgeving en een grote variatie binnen het weddenschap aanbod is Netbet een prima optie om te gokken op sport en spel. Ook de bonusstructuur en wekelijkse acties zijn een positief punt van Netbet. ‘On top of that’, zoals ze in het Engels zeggen, krijg je bij Netbet ook nog eens een aantrekkelijke welkomstbonus die kan oplopen tot 50 euro. Welke acties heeft Netbet voor haar (nieuwe) spelers klaarstaan en welke voorwaarden horen daarbij?

Netbet bonus ter waarde van €50: New customers only

Als nieuwe speler op Netbet heb je recht op een 50 euro welkomstbonus. Dit gaat overigens niet automatisch, je zult daar na je registratie zelf achteraan moeten. Dat is trouwens niet zo moeilijk, bij de cashier kan je namelijk zo snel mogelijk en bonuscode ‘WELCOME50’ invoeren. Dit is echter geen 100% deposit bonus, maar slechts een 50% bonus. Als voorbeeld: Je maakt een account aan en maakt een storting van 100 euro. Vervolgens ga je naar de cashier en voer je de code ‘WELCOME50’ in. Daarna zet je de 100 euro deposit in één keer in op een odd van minimaal 1,60. Vervolgens zal Netbet de 50 euro bonus op je account storten. Let er op dat je bonus niet gratis is, je zult direct een (klein) risico nemen.

Je kunt een VIP worden op Netbet!

Voor actieve of terugkerende spelers heeft Netbet een speciaal VIP-programma. Als lid kom je in het systeem terecht en zo maak je kans op unieke en/of gratis bonussen. Tevens kan je door te betalen met Neteller, paysafecard of moneybookers al 10% bonus op je stortingen verdienen. Daarnaast worden binnen het VIP-programma diverse speciale events gehouden voor spelers en kan je jezelf ontwikkelen tot een accountmanager.

Andere promoties bij Netbet

De typisch Engelse paardensport mag natuurlijk niet ontbreken binnen de promotionele acties. Heb je geld verloren omdat je niet op het beste paard hebt gegokt, maar op de ‘second best’, dan krijg je een 50% refund. Daarnaast kan je nog deelnemen aan de Acca boost. Deze boost biedt Netbet enkel aan voor de volgende sporten:

  • Voetbal
  • Tennis
  • Basketbal
  • IJshockey
  • Baseball

Hoe werkt dit? Kies binnen één weddenschap voor tenminste een 3 fold of meer en je krijgt enkele procenten extra winst uitgekeerd als je het goed hebt.

Netbet ook mobiel goed bereikbaar

Netbet zet ook in op mobiele spelers. Zo krijg je bij je eerste weddenschap via een mobiel apparaat een 10 euro free bet. Ook kan je meedoen aan de Golden Goal competitie. Voorspel de uitslag van een serie wedstrijden goed en maak kans op grote geldprijzen. Zo kan je door goed te gokken in aanmerking komen voor een prijs van 30.000 euro. De Netbet Cup is een speciale manier om loyale spelers (mogelijk) te belonen. Maak je een account aan en gok je elke dag? Dan maak je in december kans op een droomauto ter waarde van 220.000 pond.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.