William Hill; 25 euro welkomstbonus en één van de grootste bookmakers

William Hill klinkt je misschien bekend in de oren en dat kan kloppen. De bookmaker hoort namelijk bij de meest bekende gokbedrijven ter wereld en heeft ruim 20% van de markt in bezit. Rondom Engelse of rugbywedstrijden zie je William Hill vaak terugkomen in de stadions, waar mensen vooraf of tijdens de website kunnen inzetten op allerlei soorten weddenschappen. Deze bookmaker kent een lange geschiedenis van offline gokken en in het jaar 1998 koos William Hill ervoor om een groot deel van haar activiteiten ook online voort te zetten. Wat voor bookmaker is William Hill en waarom heeft zij een grote groep actieve deelnemers van over de hele wereld?

Nieuwe spelers en mogelijkheden

Nieuwe spelers krijgen bij bookmaker William Hill een welkomstbonus van €25, hetgeen in vergelijking met andere bookmakers niet heel hoog is. Door de sterke marktpositie en hoge naamsbekendheid van William Hill, kan het bedrijf zich echter permitteren om niet de hoogste bonussen uit te keren aan nieuwe spelers. William Hill heeft zowel online, als ook offline een groot marktaandeel en de mogelijkheden om te gokken bij William Hill zijn zeer divers. Ben je dus niet live aanwezig bij een voetbal- of paardensportwedstrijd, het maakt niet uit! Je kunt overal en altijd (live) inzetten op alle mogelijke sporten.

Gebruiksvriendelijkheid en veiligheid

William Hill geniet wereldwijde bekendheid en dat heeft ook kanttekeningen. De voorzorgsmaatregelen op de website zijn daarom streng, want alleen volledig beveiligde verbindingen hebben volop toegang tot de website. Betalingen verlopen niet via iDeal, maar je kunt nog altijd kiezen uit andere methoden, zoals Skrill, Neteller en de gebruikelijke VISA card. In de meeste gevallen zijn uitbetalingen van gewonnen geld gratis, behalve bij betalingen via de creditcard of VISA.

Klantservice en support

De klantservice van William Hill staat 24/7 voor je klaar. Zo kan je via de live chat direct je vraag stellen aan één van de medewerkers van de bookmaker. In de FAQ staan tevens de meest gestelde vragen en antwoorden hierop. Mocht je nog steeds niet zeker zijn van je antwoord, dan is het mogelijk om een mail te sturen naar William Hill.

Mogelijkheden om te gokken

De belangrijkste weddenschappen die William Hill aanbiedt zijn vanzelfsprekend de sportsbook weddenschappen. Hieronder vallen onder andere voetbal, tennis, paardensport en rugby. Gok je graag op je favoriete team? Dan kan je bij William Hill leuke aanbiedingen krijgen om bets te plaatsen op jouw favorieten. Online biedt William Hill trouwens nog tal van andere opties om te kunnen gokken. Je kunt bijvoorbeeld geld winnen middels online poker, (live) casino en bingo.

Voor- en nadelen van William Hill

  • De bookmaker heeft een sterke naam en positie in de markt
  • Zeer diverse mogelijkheden om te gokken
  • Klantenservice en support uitstekend

William Hill heeft als één van de weinige nadelen dat het een lage welkomstbonus heeft voor nieuwe spelers. Nieuwe spelers dienen ook eerst een account aan te maken, voordat ze verder kunnen kijken op de website van William Hill.  Tot slot zijn de quoteringen (odds) op William Hill niet altijd even scherp.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.