Voetbalwedden met je mobiele telefoon

Wedden op voetbalwedstrijden met je mobiele telefoon biedt veel voordelen. Denk alleen al aan het live wedden op wedstrijden waar je zelf op de tribune zit. Overal en altijd in kunnen spelen op actuele voetbalgebeurtenissen kan tot verrassende inzetten leiden. In de trein vanaf werk of school naar huis pik je er een gunstige notering uit van een wedstrijd die op dat moment gaande is. Je laat geen tijd verloren gaan, plaatst de bet en boekt een mooie winst! Bookmakers beseffen dat dit de toekomst van het wedden is en investeren in mobiele websites, apps en bonussen om de moderne voetbalwedder aan zich te binden. Sluit jij al weddenschappen af met je smartphone?

Gokken in de app of op het web

Je wilt flexibel zijn en niet alleen thuis of op je laptop weddenschappen kunnen afsluiten. Met je smartphone kun je tegenwoordig bij iedere online bookmaker terecht. Sterker nog: men heeft de pagina’s geschikt gemaakt voor mobiel gebruik en er zijn talloze apps in omloop die het wedden nog makkelijker maken. Als je onderweg dus ineens een weddenschap wilt afsluiten – omdat je een goede kans op winst ontdekt ­– hoef je niet per se via je webbrowser naar een bookmaker te surfen. Download de app van uw vaste bookmaker of kies een onafhankelijke app om uw voetbalweddenschappen af te sluiten, en je slaat in no time je slag!

Mobiel gokken op voetbal

Je zit met twee vrienden op de tribune van je favoriete club. De tweede helft staat op het punt van beginnen. Je kijkt om je heen en ziet het enthousiasme van je mede-fans. Je voelt dat er iets in de lucht hangt, iets onvoorspelbaars, iets grandioos. De tussenstand van de wedstrijd is nul-twee. Je club is beroerd aan de wedstrijd begonnen. Het laatste kwartier voor de pauze leken de kansen echter te keren. Het uitspelende team kwam met zijn rug tegen de muur te staan. In afwachting van de hervatting, scroll je nog even langs de noteringen in de app van Kroon Casino. Wat? Zie je dat goed? Live inzetten op winst van je eigen cluppie staat op 20.0! Eerst ben je nog een beetje verontwaardigd, maar dan ruik je je kans. Wat is een verantwoorde inzet? Je denkt snel na, plaatst je weddenschap en krap een uurtje later klink je met je twee vrienden op de overwinning. ‘Vanavond hou ik jullie vrij…’ zeg je grijnzend!

Groot aanbod aan wed-apps en mobiele sites

Zoals met de meeste dingen kun je eenvoudig verdwalen in het oerwoud van apps voor sportweddenschappen. Ten eerste is het onderscheid tussen mobiele website, webapp en native app niet altijd even duidelijk. Ten tweede hangt het gebruik van mobiele weddenschappen ook sterk af van uw eigen apparaat en het platform. Elke klant heeft immers zijn eigen voorkeuren. Terwijl voor de een de livestream erg belangrijk is, kan de de ander meer baat hebben bij een lucratieve mobiele bonus. Iedereen die zich een beetje in het onderwerp heeft verdiept weet: het is niet eenvoudig om te bepalen wie de beste bookmaker voor onderweg is.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.