Wat zijn half time/full time voetbalweddenschappen?

Hoe kunnen we helpen?

Wat zijn half time/full time voetbalweddenschappen?

You are here:
< Back

Wat zijn half time/full time voetbalweddenschappen?

Bookmakers bieden tegenwoordig een enorm scala aan weddenschappen aan rondom sportwedstrijden. De meeste bookmakers zetten vol in op voetbal, omdat er gedurende deze wedstrijden vooral veel mogelijk is. Zo kan je inzetten op kaarten, doelpunten, corners of gewoon op de gebruikelijke ´head-to-head´ weddenschappen. Voetbal is wereldwijd de meest gespeelde en meest bekeken sport en ook bij bookmakers wordt op deze sport het meeste ingezet. Een mogelijkheid van gokken die we daarbij nog niet hebben besproken is de half time/full time voetbalweddenschap. Daarover vertellen we hier meer.

Voorspel de wedstrijd in twee helften

De half time/full time weddenschap hoort in de categorie dubbele weddenschappen. In dit geval zet je niet alleen in op de winnaar (of geen winnaar) na 90 minuten, maar ook op de stand na 45 minuten. De enige manier om geld te winnen, is als je beide voorspellingen goed hebt. Heb je één van beide standen fout voorspeld, dan verlies je de volledige inzet. Het is dus niet zo dat je 50% van je geld terugkrijgt als je de stand bij rust nog wel goed hebt ingeschat.

De half time/full time weddenschap levert overigens wel vaak een mooie quotering op. Wil je bijvoorbeeld inzetten op een wedstrijd waar een duidelijke favoriet is aangewezen, dan ligt de quotering voor de ´head-to-head´ weddenschap waarschijnlijk laag. De half time/full time weddenschap zorgt ervoor dat de quotering meestal een stuk hoger is. Je voorspelt namelijk ook dat het favoriete team bij rust al voor staat en daar komt in de gokwereld een factor ´toeval´ bij kijken, waardoor de quotering hoger is.

Hoe ziet dat eruit?

Binnen de half time/full time weddenschap heb je 9 opties om in te zetten. Het linkerrijtje betekent dat het thuisteam uiteindelijk de wedstrijd wint, het rijtje in het midden geeft aan dat de wedstrijd gaat eindigen in een gelijkspel, terwijl het rechterrijtje ervoor zorgt dat het uitspelende team na 90 minuten heeft gewonnen. Binnen elk van de drie rijen heb je weer drie opties, te weten de volgende:

  • 1: Op voorsprong bij rust
  • 2: Gelijk bij rust
  • 3: Op achterstand bij rust

De quoteringen binnen de half time/full time weddenschap kunnen sterk oplopen. Zeker wanneer je weet te voorspellen dat bijvoorbeeld het thuisspelende team achter staat bij rust, maar alsnog zorgt voor een overwinning. De quotering kan dan zelfs oplopen tot 30,00. Wanneer je inzet op een duidelijke favoriet die ook nog het thuisspelende team is, dan kan voor bij rust en winst op het eind zorgen voor een veel hogere quotering. Head-to-head kan een quotering voor de favoriet bijvoorbeeld 1,20 zijn, met de half time/full time weddenschap kan de quotering oplopen tot 1,50. Daarmee is deze vorm van wedden zeer prettig voor je potentiële winstkansen.

Ook buiten het voetbal

Niet alleen voor weddenschappen rondom voetbal is de half time/full time weddenschap uitermate geschikt, maar eigenlijk voor iedere sport waar een lange break in zit. Zo zou je het in de praktijk ook voor diverse Amerikaanse sporten kunnen gebruiken. In een brede weergave zou je het ook kunnen gebruiken bij sporten waar men vier kwarten speelt, maar dat is wel van een andere orde. De half time/full time weddenschap is een zeer prettige optie voor voetbalweddenschappen.

Inhoudsopgave
toggle off
Gokreclame uitschakelen.