Wedden op Real Madrid zonder CR7

Real Madrid moet het dit seizoen zonder Christiano Ronaldo stellen, na diens overgang naar Juventus. Wat betekent dit voor de ambities en de kracht van de Spaanse veelvraat? Zien bookmakers een verzwakt Madrid of blijven de lage odds van de laatste jaren gehandhaafd? Het is in ieder geval nog altijd zo dat de club kan rekenen op een enorme schare supporters over de hele wereld. Alleen al het aantal Facebook-fans bedraagt 109.176.425! Dit heeft als gevolg dat weddenschappen op wedstrijden met de Spaanse bespeler van het Bernabeau Stadion, altijd veel inzetten hebben. Dit heeft een positief effect op de uitbetalingsratio en is dus voordelig voor jou als wedder.

De lievelingsclub van de dictator

In de jaren 30 begon het succesverhaal van de Madrilenen met het behalen van een drietal landstitels. Van 1937 t/m 1939 werd er geen competitie gespeeld wegens de Spaanse burgeroorlog. In de jaren 60 werd de club “het witte ballet” genoemd. Het haalde op dat moment vele successen, bijvoorbeeld 5 Europa-Cup-1-titels. Als de lievelingsclub van dictator Franco werd de club echter ook hartstochtelijk gehaat! De sporen hiervan zijn nog steeds merkbaar als het op bezoek moet in Baskenland of Catalonië. Na de afzetting van Franco volgde een nieuw begin. Na een korte periode van droogte worden sinds 1984 de titels weer aan elkaar geregen. In de jaren 2000, eindelijk, kwam naar de Europese troon terug naar de Spaanse hoofdstad!

Jaarlijks gevecht met Barca en Atletico

Een jaarlijks terugkerend gevecht tegen Barcelona en, tegenwoordig ook, Atletico Madrid maakt het Spaanse kampioenschap al enkele jaren bloedspannend. Zelfs tot ver in de Champions League proberen deze drie clubs elkaar af te troeven voor titels. Voor het nieuwe seizoen roerde “de Koninklijke” zich aanvankelijk nog niet zo zeer op de transfermarkt, maar dit kan in de winter veranderen. Alleen voor Vinicius Junior (45 miljoen) en Alvaro Odriozola (30 miljoen) werd een beetje dieper in de buidel getast. Maar dat haalt het nog steeds niet bij de 112 miljoen euro die binnen werd gehaald met de verkoop van Cristiano Ronaldo. Een knaller komt hoe dan ook. De club heeft behoorlijk wat geld in kas en de megatransfer van CR7 destijds (voor 100 miljoen van Manchester United) heeft de club geen windeieren gelegd.

Nog steeds honger naar prijzen

Het team van nieuwe coach Julen Lopetegui heeft het komend seizoen honger naar prijzen, zelfs zonder Cristiano Ronaldo. In de Primera Division worden wedstrijden van de Koninklijke tegenwoordig toch vaak 1.4, 1.5 of zelfs hoger. Het is dus waar, de bookmakers geloven minder in de kansen van Real nu de sterspeler vertrokken is. Handicaps of hoge voetbalweddenschappen met een te hoog quotum zijn natuurlijk altijd interessant (knipoog). In de Champions League zijn ze inderdaad weer een van de favorieten, maar men verwacht dit seizoen zonder Ronaldo eerder dat Barca, Man City en Paris Saint-Germain zegeviert. De Europese titel voor de vierde maal in successie zou een behoorlijke verrassing zijn. In de outrights staat Real Madrid dan ook lang niet bovenaan het lijstje. Resultaten uit het (recente) verleden bieden geen garantie voor de toekomst.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.