Het analyseren van een wedstrijd

De basis van het wedden op voetbal is het analyseren van een enkele wedstijd. De keuze is enorm dus waarschijnlijk kies je in het begin een ontmoeting tussen twee clubs die je relatief goed kent. Informatie over de wedstrijd is dan niet moeilijk te vinden. In dit artikel krijg je een aantal wenken en adviezen over hoe je het analyseren van een wedstrijd aanpak. Welke factoren wegen het zwaarst en welke zijn minder belangrijk?

In welke vorm steekt een team

De vorm van een team is een van de belangrijkste punten bij voetbalweddenschappen. De bookmakers (wedkantoren) houden rekening met alle facetten van een voetbalwedstrijd en het respectievelijke team. Een bookmaker zal ook een beoordeling maken op basis van de vorm van de teams. Dit bepaalt voor een groot, zo niet voor het grootste, deel het quotum. Teams die meerdere keren achter elkaar hebben gewonnen krijgen lagere odds dan een team dat in een neerwaartse spiraal zit. Overweeg zelf of de kansen door de gokoperators correct zijn beoordeeld. Het gebeurt vaak dat een team wordt onderschat, alleen omdat de tegenstander volgens de bookmaker in goede vorm verkeerd is. Daarom moet je weten wat je kansen zijn, zodat je superieur bent aan de weddenschapsproviders met je weddenschappen en je de beste kans hebt om aantrekkelijke winsten te verdienen met voetbalweddenschappen.

Blessures, schorsingen en andere mutaties

Een voetbalteam kan nog zo goed spelen en de vorm van de spelers kan zo veelbelovend zijn, het voetbalteam boet snel aan slagkracht in als de topspits niet kan worden opgesteld, of als de keeper ziek op bed ligt. Het klinkt vanzelfsprekend, maar niets is zo fnuikend als het hebben van volledige overtuiging dat je persoonlijke favoriet wint, terwijl dat gedwongen is met een B-team op te komen door de vele blessures en schorsingen van dat moment. Bekijk de mutaties dus zo objectief mogelijk. Voor voetbalweddenschappen is het logisch dat je niet weken van tevoren al op een match inzet. Het is beter om dit te doen op de wedstrijddag zelf of een paar dagen eerder. Op deze manier voorkom je overhaaste beslissingen die een negatieve invloed hebben op je goedbedoelde voorspelling. Dompel jezelf onder in voorbeschouwingen en denk nuchter na! Dan heb je zeker meer kansen op een winstgevend einde!

Resultaten uit het verleden…

Het is moeilijk en niet volledig waterdicht om terug te kijken en eerdere resultaten te relateren aan de toekomst. Je kunt er echter extra informatie mee inwinnen voor het opnieuw overwegen van een weddenschap. Bekijk de prestaties die de teams in het verleden tegen elkaar hebben geleverd. Was het altijd een gelijkspel? Of vaak hetzelfde team gewonnen? Statistieken kunnen een troef zijn bij het nadenken over een succesvolle voetbalwedstrijd. Dus als je er nog niet helemaal uit bent, controleer en vergelijk dan de statistieken!

toggle off
Gokreclame uitschakelen.