De Scorecast en de Wincast weddenschap

Twee begrippen die de laatste tijd vaak voorbijkomen, zijn Scorecast en Wincast. Hoe deze wed-typen werken en hoe je er geld mee kunt verdienen, laten we zien in dit artikel. Als toelichting vind je een praktijkvoorbeeld van een match tussen twee Nederlandse topclubs met Deense topscorers.

Hoe Wincast in zijn werk gaat

De Wincast-weddenschap is een speciale vorm van een dubbele weddenschap. Net als bij de halftijdse/einde weddenschap, combineert Wincast twee verschillende gebeurtenissen binnen één evenement. Wincast probeert te voorspellen of een speler een scoort tijdens een wedstrijd. Bovendien zet je in op het winnende team. Met de Wincast-weddenschap maakt het niet uit op welk moment in de wedstrijd de geselecteerde speler een doelpunt scoort. Zoals bij elke dubbele weddenschap, wordt de weddenschap alleen als gewonnen beschouwd als beide tips correct zijn.

Welke kansen je hebt met Scorecast

De Scorecast-weddenschap is een geavanceerde vorm van Wincast-weddenschap. Het is, net als de Wincast, een dubbele weddenschap. Het enige verschil is dat, in tegenstelling tot de Wincast, de score het exacte eindresultaat is. De scorecast-weddenschap combineert dus een eindstand van de wedstrijd met een doelpuntenweddenschap. In tegenstelling tot de Wincast-weddenschap, is het daarom niet voldoende om thuisoverwinning, gelijkspel of gellijkspel te voorspellen in combinatie met een mogelijke doelpuntenmaker.

Scoort Dolberg of Jörgensen?

In een bloedstollende wedstrijd tussen Ajax en Feyenoord zit je op het puntje van de bank naar het live-verslag te kijken. Je hebt ingezet op een Scorecast: Ajax – jouw club – wint met 1-0 en Dolberg scoort. Naast je zit een vriend – een verstokte Feyenoord-fan – die ook op een Scorecast heeft ingezet: 0-1 voor Feyenoord en Jörgensen maakt de goal. Lang blijft 0-0 maar in de dying seconds komt Dolberg plotseling alleen voor de keeper te staan. Hij mikt op de rechterhoek. Met een uiterste krachtsinspanning tikt keeper Jones de bal net voor de lijn weg… Maar helaas, net voor de voeten van Huntelaar, die eenvoudig scoort. Snel daarna klinkt het eindsignaal. Zowel jij als je vriend hebben de inzet verloren. Maar jij baalt net een stukje minder omdat jouw club tenminste nog de drie punten pakt.

Gok op de vrijetrappenspecialist

Wincast en Scorecast hebben vaak lucratieve kansen en een hoog risico. Als je een strategie wilt uitwerken, let dan op tendensen van het recente verleden. Als een aanvaller meerdere wedstrijddagen achtereen trefzeker is, zijn de kansen relatief hoog dat hij zijn serie voortzet. Let echter niet altijd alleen op de topscorer. Vooral in gelijk opgaande wedstrijden bepalen standaardsituaties vaak de uitslag. Als je gelooft in een goed resultaat, is het raadzaam om te gokken op een vrijetrappenspecialist of de speler die de strafschoppen neemt.

Welke sporten zijn geschikt?

Scorecast/Wincast-weddenschappen zijn met name interessant in het voetbal waar ze vandaan komen. Natuurlijk wordt deze vorm van weddenschappen ook gebruikt in andere sporten, zoals tennis. Daarbij worden weddenschappen gesloten op wie de eerste set wint in combinatie met de winnaar van het spel. Een andere sport waarbij deze weddenschap populair is, is ijshockey.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.