Frankrijk zoekt eerherstel tegen Kazachstan

Nu Frankrijk twee punten heeft misgelopen door een 1-1 gelijkspel tegen Oekraïne, zal de Franse ploeg proberen terug te keren naar winnende flow in de 2022 WK-kwalificatiereeks, deze zondagmiddag wanneer ze het moeten opnemen tegen Kazachstan. Op papier kunnen we direct stellen dat het krachtsverschil dermate groot is en de Franse ploeg zal dan ook geen betere kans hebben om weer volledig op koers te komen. Bij Frankrijk zal ‘the man of the moment’ – Kylian Mbappé veel kijkers op zich hebben gericht, nu hij in de competitie en Champions League zo stabiel en ongelofelijk goed voetbal laat zien. Dit ondanks dat hij er niet in slaagde het net te vinden in de opener tegen Oekraine.

Frankrijk te sterk geacht

Zowel Paul Pogba als Ousmane Dembélé zouden moeten worden teruggeroepen naar de startende elf, nadat het duo van de bank kwam in de loting met Oekraïne. Kazachstan daarentegen is in alle voetbaltoernooien vrijwel altijd puntloos en we geloven niet dat ze in staat zijn om de Franse supersterren en tevens wereldkampioenen in de Astana Arena te evenaren.

Frankrijk top-favoriet

Een zekere overwinning voor Frankrijk lijkt dus aanstaande. Het zal je dan ook niet verbazen dat bookmaker TOTO slechts een lage quotering van 1.12 meegeeft voor een overwinning van Frankrijk. Weet Kazachstan wel te stunten tegen alle verwachtingen in? Dan is je weddenschap opeens een vermogen waard met odds van wel 27.50 keer het ingezette geldbedrag. TOTO biedt een exclusieve verhoogde quotering wanneer Frankrijk weet te scoren binnen de eerste 15 minuten van de wedstrijd. De van orgine quotering van 3.40 is verhoogd naar 4.00(!) keer je inzet. Wint Frankrijk met een exacte scoren van 4-0, 5-0 of 6-0 dan wordt je quotering van 4.10 verhoogd naar 5 keer het bedrag dat je inlegt. Interessant en het zou zomaar een scoreverloop van deze wedstrijd op zondag kunnen worden.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.