Gokken op vroege goals

Bij het gokken is het vooral belangrijk om je eigen strategie te ontwikkelen. Het is niet zoals bij andere zaken in het leven dat je, zoals bij een recept, stap voor stap een naar fantastisch resultaat geleid wordt. Eigenlijk zou elke wedder zou meerdere soorten weddenschappen gespeeld moeten hebben. Op die manier vindt hij de weddenschap die hem het beste ligt. Voor een beginnende wedder is het type weddenschap dat weinig analyse vraagt, een goede tip. In dit artikel lees je meer over het wedden op vroege doelpunten.

Combinatie van analyse en buikgevoel

Bij het weddenschappen op vroege doelpunten zegt de naam al alles. Doelpunten moeten vroeg in de wedstrijd vallen als je wilt winnen. Hierbij speelt de combinatie van analyse en buikgevoel een zeer belangrijke rol. Aan de ene kant moet je de individuele teams analyseren. Niet ieder team probeert de tegenstander vanaf de aftrap te overrompelen. Sommigen teams spelen in het begin afwachtend om vervolgens in de tweede helft op jacht te gaan naar een goal.

Een vroeg doelpunt volgens de bookies

Een vroeg doelpunt is het als het eerste doelpunt voor de 30e minuut valt. De meeste bookmakers verdelen deze periode in intervallen van 15 minuten. In dat geval kun je voorspellen dat voor de 16e minuut al een goal is gevallen. Het is ook mogelijk om te wedden op het eerste doelpunt tussen de 16e en de 30e minuut. Er wordt wel gezegd dat dit type weddenschap zeer geschikt is voor beginners, omdat je inzet erg op je intuïtie is gebaseerd en analyse een kleinere rol speelt. Natuurlijk nemen de kansen toe als je de afzonderlijke competities en wedstrijden van dichterbij bekijkt. Het hoeft allerminst een blinde gok te zijn die je waagt.

Welke competities komen in aanmerking?

Ten eerste moeten de competities nauwkeurig worden bestudeerd. In welke competitie vallen de eerste doelpunten gemiddeld genomen bijzonder vroeg? Een goede tip hier is de Nederlandse competitie. In de Nederlandse Eredivisie vallen met de meeste doelpunten van Europa. Bij het wedden op vroege goals kun je daarentegen beter je vingers van de Italiaanse Serie A afhouden, want de teams in deze competitie staan erom bekend veilig achter te blijven hangen en af te wachten. Het land is niet voor niets de bakermat van het Catenaccio. Als er goals vallen, is dat gemiddeld genomen vaker in de tweede helft dan in de eerste. Voor deze competitie zijn andere weddenschappen geschikt.

Wat is het risico voor de gokker?

Het risico’s liggen in het midden bereik, ze zijn niet echt groot maar ook niet klein. Natuurlijk kan het altijd gebeuren dat de goals te laat in de wedstrijd vallen. De mogelijkheid om een ​​weddenschap te verliezen bestaat immers altijd, ongeacht het type weddenschap. Je kunt bij dit type bet echter inzetten zonder een diepgaande analyse. Bovendien zijn de kansen heel aantrekkelijk en is de sensatie extreem hoog! Zeker als je doorkrijgt welke teams vaak vroeg scoren. Zoals gezegd is een hot tip de Nederlandse competitie. Hierbij gaat het niet alleen over de factor wanneer de doelpunten vallen, maar vooral dat er in het algemeen veel wordt gescoord! Dat is dus de eenvoudigste strategie. Kies een wedstrijd waarbij je veel goals kunt verwachten. Dan ius de kans dat de eerste goal in de eerste 30 minuten valt navenant groot.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.