Hoe werkt Both Teams To Score?

Both Teams to Score (BTTS) is een van de eenvoudigste weddenschappen die er zijn. De enige vraag die gesteld wordt is of beide teams op het wedstrijdformulier een goal mogen noteren. Je zet in op JA of op NEE, dat is alles. Je zou denken dat de kans dat beide teams scoren altijd zo rond de vijftig procent ligt, maar niets is minder waar. De verschillen in quoteringen zijn relatief groot, wat je de gelegenheid geeft een goede kans uit te kiezen. Er zijn heel wat statistieken te vinden op het internet die je helpen met het inschatten van je kansen.

Winst of verlies speelt geen rol

BTTS is een van die weddenschappen waar de einduitslag slechts een bijrol vervult. Hij valt in de categorie waar gokken op boekingen, het aantal corners en Anytime Goalscorer ook in vallen. Het grappige is dat je heel anders naar een wedstrijd gaat kijken. Stel dat je met een stel vrienden naar Ajax-Feyenoord op televisie zit te kijken en jij springt op en maakt een vreugdedansje wanneer Feyenoord in blessuretijd de eretreffer maakt en de stand op 4-1 brengt. ‘Toch nog de weddenschap gewonnen…’ Je vrienden begrijpen er geen sikkenpit van. Zij zaten allang weer op hun smartphones te swipen omdat voor hun de spanning ervan af was. Maar jij had erop gegokt dat beide teams tenminste één doelpunt zouden maken.

Variaties op Both Teams To Score

Om het nog spannender te maken en om voor hogere winsten te spelen, zijn er variaties op BTTS bedacht. Je kunt bijvoorbeeld flink wat geld verdienen als je voorspelt dat beide teams in beide helften scoren. Een veel geringere kans uiteraard, maar als je een leuke aanvallende wedstrijd hebt uitgekozen van 2 clubs die aan elkaar gewaagd zijn, dan kan het muntje makkelijk een keer jouw kant op vallen. Net als bij de minder frequent voorkomende tip waarbij je inzetten op de combinatie van BTTS en dat de wedstrijd niet in een gelijkspel eindigt. Ook kun je kiezen voor een spannende eerste helft met een gelijk op gaande strijd, of juist de tweede helft. Tenslotte zijn al deze opties te koppelen aan LIVE BETTING bij online bookmakers. Als je een wedstrijd goed kunt lezen en ziet dat de kans dat beide teams in een helft zullen scoren, grijp je je kans!

Wanneer moet je gokken op BTTS?

Je kunt de weddenschap positief bekijken, zoals we tot nu gedaan hebben, en de kans groot achten dat beide teams tot scoren komen. Maar je kunt uiteraard ook uitgaan van een negatief scenario. ‘Dat team? Nee, dat gaat in geen honderd jaar een doelpunt maken in een uitwedstrijd…!’ In dat geval zet je een leuk bedrag (dat je kunt missen) in op NEE. De reputatie van een club kan hierbij een rol spelen, hun verdedigende speelwijze bijvoorbeeld. Maar ook het ontbreken van een of meerdere spitsen kan je op ‘negatieve gedachten’ brengen. Het is in ieder geval een leuke manier om naar een wedstrijd te kijken en als je het goed doet, profiteer je van relatief hoge uitkeringen.

toggle off
Gokreclame uitschakelen.