Altijd winst met de surebet weddenschappen

Hoe kunnen we helpen?

Altijd winst met de surebet weddenschappen

You are here:
< Back

Gokken is een risico, althans zo zien veel mensen het. Toch hoef je bij gokken helemaal geen risico te nemen, als je maar de tijd neemt om bij diverse bookmakers onderzoek te doen. Er zijn namelijk manieren waarop je bijna tot helemaal geen kans loopt om geld te verliezen. Eén voorbeeld daarvan is de surebet, ofwel de zekere inzet. Hoe mooi zou het leven zijn als je op een sportevenement altijd geld wint, onafhankelijk van het uiteindelijke resultaat. Dát is mogelijk met de surebet en we gaan uitleggen hoe deze werkt.

Odds die per bookmaker verschillen

Bookmakers proberen altijd minimale verschillen in de odds te creëren onder elkaar, zodat de kans op een surebet zo laag mogelijk is. Omdat er talloze mogelijkheden zijn om een weddenschap te plaatsen, is het echter vrijwel onmogelijk om te voorkomen dat odds per bookmaker van elkaar kunnen verschillen. Het kost wat onderzoek, maar het is goed mogelijk om een surebet te vinden en dat kan op vrijwel iedere wedstrijd. Daarom is het handig om een voorbeeld te geven van zo’n surebet.

Nederland tegenover Frankrijk
Het Nederlands Elftal voetbalt in aanloop naar het WK voetbal tegen de Fransen. Nederland krijgt als thuisteam een odd van 2,30 en Frankrijk als uitspelend team een odd van 2,10. Met de quotering van de winnaar van een wedstrijd is het niet mogelijk om een surebet te krijgen, omdat er altijd nog een gelijkspel mogelijk is. De surebet ga je dan waarschijnlijk vinden bij het aantal doelpunten. Dat ziet er als volgt uit, waarbij de bookmakers willekeurig zijn gekozen:
• Unibet: Aantal doelpunten (2,5 or more), odds van 2,10.
• 888Sport: Aantal doelpunten (2,5 or less), odds van 2,20.
Zoals in bovenstaand voorbeeld is te zien, kan je met deze odds inzetten op zowel meer als minder dan 2,5 goal. In het onderstaande voorbeeld zie je de mogelijke uitkomsten bij beide bookmakers en de reden waarom een surebet daarom best aantrekkelijk is. Bij zowel Unibet als 888Sport wordt uitgegaan van een inzet van 10 euro:
• Unibet: 10 euro inzet op odds van 2,10 = 21 euro uitbetaling bij juiste voorspelling
• 888Sport: 10 euro inzet op odds 2,20 = 22 euro uitbetaling bij juiste voorspelling
• In totaal heb je 20 euro ingezet
• Bij Unibet goed betekent een uiteindelijke winst van 1 euro
• Bij 888Sport goed betekent een uiteindelijke winst van 2 euro

Wat is de keerzijde van een surebet?

Niet alles is even aantrekkelijk bij een surebet. Ten eerste maak je maar een kleine winst in het bovenstaande voorbeeld. Had je alleen op Unibet ingezet en was die voorspelling goed geweest, dan had je 11 euro pure winst gehad, waar je in het geval van de surebet slechts met 1 euro winst uit de wedstrijd komt. De surebet is daarmee een risicoloze inzet, maar de winst valt ook tegen. Daarom kiezen veel gokkers voor een hoge surebet, maar ook dat heeft een keerzijde. Als bookmakers namelijk doorkrijgen dat je extreem veel geld inzet op een bovenstaande weddenschap, dan kunnen ze een maximale limiet voor de inzet opleggen. Hierdoor vervalt het hoge winstpotentieel, zoals hieronder te zien is:
• Unibet: 10.000 euro inzet op aantal doelpunten (2,5 or more), odds van 2,10
• 888Sport: 10.000 euro inzet op aantal doelpunten (2,5 or more), odds van 2,20
• Winstpotentieel is niet 1 euro, maar 1.000 of 2.000 euro (21.000 óf 22.000-20.000)

Inhoudsopgave
toggle off
Gokreclame uitschakelen.