Voetbalwedden met grote bedragen en limieten bij bookmakers

Hoe kunnen we helpen?

Voetbalwedden met grote bedragen en limieten bij bookmakers

You are here:
< Back

Voetbalwedden met grote bedragen en limieten bij bookmakers

Als gokker probeer je bij voetbalwedden natuurlijk altijd de maximale winst te behalen en daarom kiezen we vaak voor hogere odds. Sommige gokkers kiezen voor een bet van 1 of 2 euro, anderen kiezen voor een inzet van tientallen euro’s. Er is echter ook een categorie die tegen het professionele gokken aan zit en die graag honderd tot honderden euro’s tegelijk inzet, om zo de winst te maximaliseren. Bookmakers zijn echter erg slim als het aankomt op de odds die ze aanbieden rondom een wedstrijd. De hoogte van de odds is doorgaans op een dergelijk niveau, dat de bookmaker zelf er vrijwel altijd geld aan over houdt. Hoe zit het; wedden met grote bedragen en limieten die bookmakers zelf stellen?

Limieten bij bookmakers

Als een stuk zelfbescherming voor bookmakers stellen zij vaak maximale en minimale limieten in om mee te spelen. De minimale inzet maakt bookmakers echter niet zoveel uit, dit is meestal gesteld op 0,10 euro. De maximale limiet is voor bookmakers veel belangrijker. Bookmakers gaan er vanuit dat iedere gokker per weddenschap zo ongeveer 100 euro maximaal inzet, maar sommige gokkers willen meer en zijn zo overtuigd van het verloop van een wedstrijd, dat ze bereid zijn om veel meer geld in te zetten. Om te voorkomen dat bookmakers dan teveel geld zouden moeten uitkeren aan jou als gokker, krijg je te maken met een limiet. Overtref je die limiet, dan krijg je automatisch een foutmelding.

Limieten liggen nog altijd erg hoog

Online geld inzetten is een stuk makkelijker dan offline, zeker als het gaat om grote bedragen. De limiet voor een maximale inzet die bookmakers stellen, ligt overall nog redelijk hoog. Zo mag je bij de meeste bookmakers gewoon nog 5.000 tot 10.000 euro per bet inzetten. Dit is vooral voor (semi-) professionele gokkers een belangrijk gegeven, want die zijn uit op de hoogste winst. Daarnaast houden bookmakers jouw patronen als het gaat om een inzet ook in de gaten, bijvoorbeeld bij de volgende bets:

Surebet
Bookmakers zullen altijd proberen odds op elkaar aan te passen, maar bij sommige voetbalweddenschappen lukt dat nou eenmaal niet. Zo kan het voorkomen dat je bij de ene bookmaker odds van 2,10 tegenkomt bij een weddenschap van ‘to score: 2,5 goal of meer’. Bij de andere bookmaker is de quotering 2,40 op de weddenschap ‘to score: 2,5 of minder’. Als je bij beide bookmakers 10 euro inzet, krijg je bij de ene 21 euro terug bij een goede voorspelling en bij de andere bookmaker 24 euro. Je pure winst is dan 1 óf 4 euro.

Valuebet
Inzetten op odds die volgens de kansberekening veel te hoog staan bij een bepaalde bookmaker. Bookmakers gebruiken deze odds om gokkers te trekken en een goede naam op te bouwen, maar zet je er te vaak op in, dan krijgen bookmakers door wat je tactiek is en dan kunnen ze een maximale limiet opleggen. De valuebet is makkelijk te herkennen, want het is namelijk een 50/50 kans. De quotering die daarbij hoort is 2,00. Bij de ene bookmaker kan dit echter 2,00 zijn, terwijl de andere bookmaker er een 2,40 kans van maakt. Makkelijk en risicoloos geld verdienen dus.

Waarom een limiet, hoe kan je het voorkomen?

Bookmakers gaan, en dat is niet zo vreemd, altijd uit van verliezende spelers en niet winnende spelers. Je zult als winstmakende gokker ook niet overal een mooie promotie krijgen, zoals een 50% stortingsbonus als je geld op is. Limieten worden vaak opgelegd aan gokkers die een vreemd inzetpatroon hebben. Stuit je bijvoorbeeld op een te hoge odd, terwijl je weet dat je die wel gaat winnen, dan zet je snel 27,31 euro in om op je balans bijvoorbeeld weer terecht te komen op 50 euro. De meeste situaties waarin een limiet wordt opgelegd is bij een zogenaamde surebet of valuebet. Bij Europese bookmakers krijg je overigens ook vaker te maken met deze limieten dan bij een Aziatische bookmaker als Pinnacle of 12Bet.

Inhoudsopgave
toggle off
Gokreclame uitschakelen.