Live wedden uitgelegd; wat zijn de voordelen?

Hoe kunnen we helpen?

Live wedden uitgelegd; wat zijn de voordelen?

You are here:
< Back

Live wedden uitgelegd; wat zijn de voordelen?

Als je gaat gokken, dan doe je dit meestal voorafgaand aan een sportwedstrijd. Je hebt dan rustig de tijd om alle mogelijkheden door te nemen en kunt kiezen voor de juiste quoteringen. Soms kan het echter zo zijn dat de quotering voorafgaand aan de wedstrijd volgens jou te laag ligt, maar dat je gedurende de wedstrijd wel kansen ziet om in te zetten. In dat geval is er Live wedden!

Altijd en overal gokken op wedstrijden

Het voordeel van live wedden is dat je het verloop van de wedstrijd eerst kunt raadplegen, voordat je het risico van een inzet neemt. Is het ene team bijvoorbeeld veel beter dan de andere en is het wachten op een doelpunt? Dan kan je bij bookmakers live inzetten. De quoteringen gedurende de wedstrijd veranderen constant, dus blijft het lang 0-0 dan zullen de quoteringen voor beide ploegen om te winnen alsmaar stijgen. Ook eventuele rode kaarten of een, voor jou gevoel, partijdige arbitrage kunnen er voor zorgen dat je live op één van beide teams wilt inzetten.

Hogere quoteringen voor je favoriete team

Heeft een wedstrijd één duidelijke favoriet, dan zijn de quoteringen voorafgaand aan de wedstrijd vaak veel te laag, zo rond de 1,30. Om live te wedden is het dan ideaal wanneer het langere tijd 0-0 blijft, zodat je in de rust of laat in de wedstrijd toch nog op de winnaar kunt inzetten. Het voordeel is dat de odds dan flink zijn gestegen, waardoor je veel hogere winstkansen hebt dan voor de wedstrijd.

Voor- en nadelen van live wedden

Live wedden kan tegenwoordig overal en altijd, zelfs via een app op je mobiel. Zo kan je altijd gokken op de beste quoteringen en hoge winsten halen.

  • Altijd en overal mogelijk om in te zetten op sport
  • Mogelijkheid om te gokken op onverwachte gebeurtenissen in de wedstrijd
  • Je kan eerst zelf het spelbeeld en de kansenverhoudingen live bekijken
  • Vaak hogere quoteringen dan pre-match weddenschappen

Er zijn echter ook nadelen aan live wedden, zoals het risico dat je neemt wanneer je niet naar de wedstrijd kijkt. Natuurlijk kan je statistieken gedurende de wedstrijd raadplegen, maar dat zegt niet altijd alles over het spelbeeld. Je moet dus rekening houden met een bepaald risico dat je neemt door live te wedden.

Inhoudsopgave
toggle off
Gokreclame uitschakelen.