Sure-bet: Wat is het en hoe gebruik je de sure-bet?

Hoe kunnen we helpen?

Sure-bet: Wat is het en hoe gebruik je de sure-bet?

You are here:
< Back

Een relatief onbekend begrip in de gokwereld is de sure-bet. Zeker als je puur recreatief gokt op sportwedstrijden of evenementen, is de sure-bet waarschijnlijk nieuw voor je. Het is niet altijd mogelijk om een sure-bet af te sluiten, dit kan alleen als de odds bij één evenement sterk van elkaar verschillen bij diverse bookmakers. Je kunt in dat geval bij verschillende bookmakers een weddenschap afsluiten, tenminste twee of drie, waardoor je zeker weet dat je geen verlies maakt en zelfs winst kunt maken. Hoe werkt dat dan?

Het vereist enig onderzoek

Dat quoteringen per bookmaker kunnen verschillen, zie je vaak niet in één oogopslag. Je moet onderzoek doen naar de vaak kleinere weddenschappen bij bookmakers. Dit kan bijvoorbeeld voorkomen bij het aantal kaarten per wedstrijd of het aantal doelpunten. Laten we als voorbeeld Bwin en Unibet nemen, twee mogelijke bookmakers waar je een weddenschap kunt afsluiten op dezelfde wedstrijd.

Feyenoord speelt tegen Ajax

Als voorbeeld nemen we de Klassieker in Nederland; Feyenoord-Ajax. De Klassieker is een wedstrijd op zich, hetgeen betekent dat het niet zeker is hoeveel doelpunten er worden gescoord of hoeveel kaarten er vallen. Bookmakers hebben altijd te maken met onzekerheidsmarges en eigen inzichten, dus kunnen quoteringen van elkaar verschillen. Stel dat bij Bwin de quotering op 4,5 kaarten of meer (dus minimaal 5) tijdens de wedstrijd 2,10 is. Bij Unibet is de quotering andersom, namelijk 4,5 kaarten of minder (dus maximaal 4), welke een quotering heeft van 2,50. Op beide websites kan je dan 10 euro inzetten op de mogelijke weddenschappen. Dit ziet er dan als volgt uit:

  • Bwin: 10 euro op 4,5 kaarten of meer – Odds: 2,10 – Winst: €11
  • Unibet: 10 euro op 4,5 kaarten of minder – Odds: 2,50 – Winst €15
  • Meer dan 4,5 kaarten – Winst: 1 euro
  • Minder dan 4,5 kaarten – Winst: 5 euro

Zo maak je met een sure-bet altijd winst op dezelfde wedstrijd. Maar zoals gezegd; het vereist wel enig speurwerk om deze sure-bets te vinden. Bookmakers kijken uiteraard ook quoteringen bij elkaar af, dus vaak op kleinere weddenschappen zijn deze verschillende quoteringen te vinden. Zo maak je altijd winst!

Inhoudsopgave
toggle off
Gokreclame uitschakelen.